Тест на BMW новото IX3

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
alexinchains

Škoda Фен

Гараж: Йоника

Тест на BMW новото IX3

Мнение от alexinchains »

Stoyanov написа: 09.04.2026, 10:11:11 Колата спира до покой по някакъв невероятен начин.
Ех, сега трябва да ходя да направя един тест драйв да видя какво е това нещо. Айоникът спира така като си на максимална рекуперация, ама тука може да е нещо по-уау
Аватар
Stoyanov

Škoda Фен²

Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.

Тест на BMW новото IX3

Мнение от Stoyanov »

alexinchains написа: 10.04.2026, 09:59:06 Ех, сега трябва да ходя да направя един тест драйв да видя какво е това нещо. Айоникът спира така като си на максимална рекуперация, ама тука може да е нещо по-уау
Ето за какво говоря

Абе наистина е много странно. Така може да ти изглежда все едно е напушен та толкова се впечатлява, но за мен това беше най изумителното май в тая кола.
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Тест на BMW новото IX3

Мнение от bega4kata »

Каво ми е толкова изумителното на това по точно???
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Stoyanov

Škoda Фен²

BMW 3 e92, 400+ к.с.

Тест на BMW новото IX3

Мнение от Stoyanov »

Ами на мен ми е нещо, което не съм усещал до сега. Не се усеща спирането. Ако си със затворени очи няма и да разбереш кога си спрял.
Всички останали неща може да ги усетиш и от друга кола до някаква степен.
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Тест на BMW новото IX3

Мнение от bega4kata »

Мисля че това е нормално за повечето електромобили.
По интересно е интелигентното подпомагане и рекупериране според ситуацията.
Примерно ситуация: Три активни ленти на бул.Левски Варна. И една за престрояване- най-дясна. Движа се излизайки от най-дясната навлизам към най-лява. В средата има кола с по-ниска скорост. И траекторията ми е към най-лява лента с по висока скорост от колата в средна активна с върната газ. Колата знае че отивам в най-лявата според траекторията ми и в момента в който съм в средна лента сравнително близо зад по бавно движещата се кола, не ми намалява скоростта. Ако обаче коригирам и ще остана зад колата ще намаля много по от рано още докато съм в една лента в дясно на средната. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТНА система за подпомагане.
В началото те обърква като си индианец, но бързо осъзнаваш че е брутално мислено!
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Stoyanov

Škoda Фен²

BMW 3 e92, 400+ к.с.

Тест на BMW новото IX3

Мнение от Stoyanov »

bega4kata написа: 10.04.2026, 23:05:05 Мисля че това е нормално за повечето електромобили.
Във видеото, което пратих, Томас буквално казва, че това е първата кола, която го прави. В случая е за i3 ,ама то е същото с ix3. И в други видеа същите коментари съм чувал. В случая сам го усетих.
Изображение
Аватар
tsb

Škoda Ентусиаст

Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.

Тест на BMW новото IX3

Мнение от tsb »

Интересно ревю, ще е полезно на някой при всички положения.
Това за спирането го разбрах, че просто липсва финалното усещане в последния момент. Изглежда странно, защото мозъкът е програмиран какво да очаква (нещо като да натиснеш спирачката с левия крак [smilie=sarcastic.gif] ), но предполагам се свиква и с това.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”