Проверих ги няколко пъти до колкото може да се видят, даже и със спрей ръсих и нищо. Клапата е абсолютно чиста даже се учудих. Ще пробвам с адаптация какво ше стане, но първо да реша драмата с бравата. Днес сложих трета брава и проблема остава. Отваря се само с ключ, с централното не иска. Възможно ли е да е от комфорт модул и къде се намира?bega4kata написа:Провери за цепнат маркуч, по картерна вентилация и вакум.
Почисти и адаптирай клапата.
Новата всекидневка - Octavia 1.8T 4x4
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
TheBoss
-
drift
На моята Октавия се получи същото.Централното не работеше от Дистанционното и алармата,само с ключа.
Аз намерих решението без да искам.
Не ми работеше подгрева на огледалото и регулирането на шофьорската врата.
Знаех че е по жиците проблема разглобих вратата и в снопа открих 2-3 прекъснати жици които са и давли на късо.Оправих жиците вързах ги и всичко се оправи.Незнам при теб дали е така,но е вариянт.Прекъснати бяха точно между вратата и купето,но трябва да се поразглоби за да освободиш кабелите.
Централното на Октавия 1 се управлява от машинката на ел.стъклото в шофьорската врата.
Успех и Поздрави
Знаех че е по жиците проблема разглобих вратата и в снопа открих 2-3 прекъснати жици които са и давли на късо.Оправих жиците вързах ги и всичко се оправи.Незнам при теб дали е така,но е вариянт.Прекъснати бяха точно между вратата и купето,но трябва да се поразглоби за да освободиш кабелите.
Централното на Октавия 1 се управлява от машинката на ел.стъклото в шофьорската врата.
Успех и Поздрави
-
TheBoss
Абсолютно същото е и при мен - не ми работи подгрева и регулирането на лявото огледало. Още утре ще проверя кабелите.drift написа:На моята Октавия се получи същото.Централното не работеше от Дистанционното и алармата,само с ключа.
Успех и Поздрави
-
TheBoss
За много години на всички! Не съм имал време да пиша, но оправих някой от проблемите. Проблема при централното беше прекъсното пинче в буксата която влиза в модула на стъклото. Решението беше направо с друга букса от автоморгата. Обаче проблема с огледалата остана, него ще го мисля по нататък. Ревизирах и стартера, че от време на време не въртеше както трябва. Качвам малко снимки от ремонтите и снимки на салона.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Добре си се справил колега 
Магистрала няма финал ....."masterOne"
-
TheBoss
Няколко снимки след монтажа на газовия инжекцион и тест драив на сняг (най-накрая)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.