Красимир написа: 23.05.2026, 09:26:02
Бихте ли споделили впечатления от теслата.
Да. Супер кола е, като изключим това със зареждането

Иначе е бърза, пъргава, според мен вози добре, завива много добре и взема много остро завоите, кара се леко, лепи на пътя. Има всички модерни готини функции - позиция на огледалата за назаден, камера като се престрояваш в лента и ти свири ако сечеш на някой пътя, асистент за ленти и тн. Ако се зареждаше за 5 мин щеше да е супер.
Със зареждането - от София до Бургас си ми трябваха 2 спирания по 20-25 мин, също като отидох в Бургас трябваше да я оставя защото после веднага трябваше да пътувам наобратно. По пътя за София обърках зарядните и трябваше на Чирпан да сляза от магистралата за половин час и после още веднъж да заредя преди София.
С тесла караш от станция до станция. Тръгнеш ли извънградско мислиш за следващата станция и ти е като пътеводна светлина

Но пък за 60 евро отидох до Бургас и се върнах, като ако преди 2те пътувания си заредил до горе вкъщи ще паднеш на 40-50 евро в 2те посоки. С моя варел в двете посоки съм на 160-170 евро
Другото е, че за теслата нямаш обслужване, спирачките се хабят доста малко защото спира с мотора, окачването е здраво на копеле. До 200-300к по тази кола не се прави нищо освен да мислиш за следващия ток