Добавяне на теглич към Кодияк

Всичко за SUV Kodiaq Mk1 2016-2023
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
ttodor

Шкода Новак

Мнение от ttodor »

Здравейте,

Извинявам се, ако вече е питано, но не можах да открия такива мнения. Имам Кодияк поръчан с подготовка за теглич преди 2 години. Сега искам да си добавя и теглича (съжалих 100 пъти, че не го поръчах фабрично...) и поисках оферта от Еуратек Дружба преди нова година и ми дадоха цена около 2200 лв, като добавиха, че след нова година ще се "актуализират" цените. Мога да си представя, че вече цената е около 1500 евро. Между временно намерих това:

https://www.super-parts.eu/565803881h-t ... -kodiaq-2/

Според вас заслужава ли си да си го монтирам аз (с помощ от хора, които разбират) или бихте предпочели директно в Еуратек? Не знам как седят нещата и с гаранцията ако си го монтирам аз, може би ще трябва и някакво кодиране на новия модул...
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Въпроса е тези дето разбират, колко точно разбират. Защото има прекодиране на компютъра и в зависимост от моделната година, нещата може да са сериозно сложни.
Бееееее.....
ttodor

Шкода Новак

Мнение от ttodor »

Помощта ще е от приятел, който има малък сервиз, ще го монираме там. Каза, че може да се справи с монтирането и има инструментите за кодирането. Гледам, че и на сайта, който дадох предлагат да ти го кодират предварително, та и това е вариант:

"According to the agreement we can load the unit according to your VIN for an extra charge."

Просто не знам после с гаранцията дали ще има проблем...
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Мнение от FaKeR »

А защо просто не поискаш обновена оферта от ЕТ като за начало? И след това да мислиш други варианти.
ttodor

Шкода Новак

Мнение от ttodor »

Извинявам се, изрових офертата - 1512€ в края на ноември месец.

Изображение

Вътре според мен има абсурдни неща - 267 лв за двойнолепяща лента и 140 лв за лепило с ДДС.

Може и да поискам обновена оферта, сега вече се притеснявам още повече колко ще е…
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Мнение от FaKeR »

Ако го слагаш на друго място, различно от ЕТ, да не ти падне гаранция на електрониката на колата? Защото подозирам това биха ти заявили от там [smilie=search.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Kodiaq Mk1”