Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
По добре от тонколонките на саунд системата. 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Мерцедес
Оная опция когато го конфигурирам АМГ 53ката - Риъл Саунд мисля че беше. Това ли замества? Истински клапи вместо генерация бръмчалката.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Мерцедес
Това е интересно! Особено с принудителното пускане...slavkoff написа: 08.12.2025, 17:27:18 В новите Транспортери/Каравели имат индикатор за ДПФ и може да се пуска принудително. Но, нямам повече инфо за фунционалността
И да не е спам - още нещо за Мерцедес (Спринтер). Днес, няколко пъти странно ми набива спирачките за секунда в различни ситуации и...го усещах все едно на отделни колела. Сам на пътя, при изпреварване на камион/кола... Чудех се, какво се случва и каква е причината да решава да ми прави магарии, щото си е леко стресиращо със прилична скорост да ми набие за миг спирачки, при това, определено не на всичките колела. При 15-ото такова набиване, на таблото ми излезе едно надуто от вятъра знаме и изписа "Crosswind Assist". Честно казано, оцъклих се, че и такъв асистент имало деееб@. Проблем нямах с корекциите, макар наистина да имаше силни пориви, но явно на моменти съм закъснявал и ме е коригирало (макар и стресиращо за мен!) с ESP-то. Факт е, че буса е висок и дълъг, а товара беше буквално - 5 кила - демек, празен все едно, та се повлияваше от скоростта и моментните пориви. Лично за мен - малко дразнещо, но за някои шофери може да е в помощ определено.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Мерцедес
Този real performance amg sound сега го разбрах. Слагат някакъв микрофон в гърнетата. Ужасно звучи. Излагация. Няма промяна в звука ами микрофонът прави някакви фейк магии. Дори и да се навия да го взема това 53 АМГ усещам вече скандали при дилъра. Направо при поръчката отивам с Бул Хикса в шоурума. Да го включат в гаранцията
@bega4kata каза:
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Той и без това ще си има много хубав звук. Не се притеснявай!
Моя умрелия трактор, такъв хубав звук си има на редово шестаче , пък камо ли АМГ53 с реална спортна генерация.
GUNTER SERVICE

- La Furia Roja
- Обратна връзка:
Мерцедес
Моделът го има в София Силвър стар. Тоест ако се навия и събера парите да го купя имам опция за тест драйв. Ще отидем с РСката. Ще го пробваме на Ботевградско или Цариградско. Ще го настъпя от 60 до 200 , а ти ще си с РСката. Да проверим все пак.
@bega4kata каза:
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Айде да ходим на тестдтайв. И с Прешъс може да те закарам! Даеам и безлихвен заем с чисти пари 
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Ей Китаец да ти продаде нещо, вече те е излъгал
Имаше втора серия опит да сложа нещо, ама пак не става.
Модул всичко, обаче нъц.
Отказвам се.

Педераси китайци прости.
Ей тази пъпотийка, ама не тръгва.

Имаше втора серия опит да сложа нещо, ама пак не става.
Модул всичко, обаче нъц.
Отказвам се.

Педераси китайци прости.
Ей тази пъпотийка, ама не тръгва.

GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Hello. How do I install it? The connector on the module does not match the connector on the armrest light. It matches the one on the footwell light, but it still doesn't work! Please give me some guidance and thank you.
Питах го, да видим какво ще отговорят.
Първия път ми пратиха духалки без модул.
Мерцедесите имат два варианта на амбиентно осветление. Едните са с в краката, част от вратите и таблото. Които са Премиум пакет са с амбиентно осветление плюс. Моя е такъв. То включва още осветление във вратите, още по таблото и ВЕНТИЛАЦИОННИТЕ ОТВОРИ ОТПРЕД. На никой няма да светят вентилационните отзад!
Викам да си ги направя и отзад да светят.....
Поръчах веднъж, пратиха ми духалки с кабел....разглобих цялата кола и не стана нищо. Писах им не отговарят цяла седмица. Поръчах нов комплект с RGB модул включен в цената/по висока естествено /и още един кабел от оем диода, към модула, защото не можах да намеря само модул с кабел отделно да се продава. След като поръчах нов комплект те ми писаха, че можело да поръчам само модул за 20 долара. Аз им отговорих, че защото те не са ми отговорили на запитването ми за модул, съм си поръчал пак от тях, пак нов комплект включващ модул и още 1 кабел. Като едните духалки, вече ще са ми излишни.
Онея ми отговориха: - Ок, май френд
Мамито им китайска
И днес пристигна новия пълен комплект (духалки, кабел от дях към модула, модул и кабел от оем инсталацията на осветление към модула) , пак разпилях всичко и жака не съвпада с този на осветлението на подлакътника където уж трябва да се включи модула да вземе инфо. Свалих целия централен панел да прекарвам кабела....ама не става да се включи. Гледах някво клипче, че изрязват устничката на жака и го включват, но ме достраша това.
Жака съвпада перфектно с жака на подсветката в краката. Включвам го там ( в краката свети бяло като свети плафона горе като отвориш вратата и след това като изгаснат плафоните светват в съответния цвят на избраното амбиентно осветление) но пак не светват смотаните духалки.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Трябваше това да направя.
Но при този човек съвпадат жаковете. Гледам че кабелите и модула е по друг. Явно моя е много китайски.
Питах го, да видим какво ще отговорят.
Първия път ми пратиха духалки без модул.
Мерцедесите имат два варианта на амбиентно осветление. Едните са с в краката, част от вратите и таблото. Които са Премиум пакет са с амбиентно осветление плюс. Моя е такъв. То включва още осветление във вратите, още по таблото и ВЕНТИЛАЦИОННИТЕ ОТВОРИ ОТПРЕД. На никой няма да светят вентилационните отзад!
Викам да си ги направя и отзад да светят.....
Поръчах веднъж, пратиха ми духалки с кабел....разглобих цялата кола и не стана нищо. Писах им не отговарят цяла седмица. Поръчах нов комплект с RGB модул включен в цената/по висока естествено /и още един кабел от оем диода, към модула, защото не можах да намеря само модул с кабел отделно да се продава. След като поръчах нов комплект те ми писаха, че можело да поръчам само модул за 20 долара. Аз им отговорих, че защото те не са ми отговорили на запитването ми за модул, съм си поръчал пак от тях, пак нов комплект включващ модул и още 1 кабел. Като едните духалки, вече ще са ми излишни.
Онея ми отговориха: - Ок, май френд
Мамито им китайска
И днес пристигна новия пълен комплект (духалки, кабел от дях към модула, модул и кабел от оем инсталацията на осветление към модула) , пак разпилях всичко и жака не съвпада с този на осветлението на подлакътника където уж трябва да се включи модула да вземе инфо. Свалих целия централен панел да прекарвам кабела....ама не става да се включи. Гледах някво клипче, че изрязват устничката на жака и го включват, но ме достраша това.
Жака съвпада перфектно с жака на подсветката в краката. Включвам го там ( в краката свети бяло като свети плафона горе като отвориш вратата и след това като изгаснат плафоните светват в съответния цвят на избраното амбиентно осветление) но пак не светват смотаните духалки.
Трябваше това да направя.
Но при този човек съвпадат жаковете. Гледам че кабелите и модула е по друг. Явно моя е много китайски.
Последно промяна от bega4kata на 09.12.2025, 20:12:03, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Мерцедес
Виж питай в Мерцедес форума, тук скъсаняците нямаме коледна украса на духалките ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
А, те онея в мерцедес форума най новата им е от 2008-ма ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И аз нямам още коледна окраса отзад на духалките.

И аз нямам още коледна окраса отзад на духалките.

GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Я кажи, за Мерцедес няма ли някоя акцияskodko написа: 10.12.2025, 18:36:48 Ако е тази, за която се сещам е,че добавят диагностична функция в софта, след това излизаш на пътна проба и ако запише определена грешка отваряш кутията за маслена помпа. Ако не си караш.
GUNTER SERVICE

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)