Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте, наскоро купих Супърб 2 2013г. Продавача ми даде и навигация, която е пробвал да сложи но без успех. Дали може някой да ми помогне с тази навигация или трябва да търся друга. Вижте снимките на навигацията и на радиото което е в момента.
Честито и от мен. Безаварийно и само консумативи. За навигацията - така като я гледам няма да пасне, щото е друг модел /май е за Октавия 2 като моята/. Но както каза колегата zloQQ @JORDITO е човека, който е компетентен в тая тема.
Принципно става, но трябва подходяща рамка. Защото, реално копира оригиналния Columbus. Моят съвет е - пускай и двете на пазара и отивай при Жорката да монтира нещо читаво! Ми е да изглежда като нормалната мултимедия, може и да е по-голяма. Ако си фен на джаджите - ще има гъдел за душата. Успех!
Трябва ти рамка. Цената на рамката е 109 лв в Еуратек. Китайските рамки не стават. А навигацията ми прилича на едни с Андроид 4.4.2. Ако е така е за подаряване.
Не виждам на снимките USB кабелите, външен микрофон, gps антената и вход за камера и усилвател.
JORDITO,
Здравейте, за да не отварям нова тема прочетох, че сте наясно с мултимедиите и навигациите. От скоро съм собственик на Шкода Супърб 2 2014 година. Колата е без навигация ,а само с медията която е с тъча. Въпроса ми е ако взема мултимедия с навигация оригинална дали трябва да се преправя нещо друго по нея, за да се подлага( софтуерно/хардуерно) ?
Pashev0291, няма оригинално "мултимедия". Т.е. нито една оригинална не влиза в понятието мултимедия. Вероятно говориш за Колумбус или Амундсен, което е радио с навигация.
Първо виж дали колата е със SOUND SYSTEM (има хромирани надписи на двете предни врати отвътре) . Ако има трябва да търсиш Колумбус от кола със саунд систем.
След това ще ти трябва нова рамка, която е 111 лв в Еуратек с поръчка 5 дни.
После Колумбуса е с код и отключването му е около 50-60 лв.
Ще ти трябва и GPS антена с факра вход - 25 лв.
sabonis670710, здравейте.
Зависи какво ви харесва на вас. Има 2 варианта за медия на Супърб 2. Едното е подобно на Колумбус, другото е тъч 10 инча.
Има колеги от форума в Стара Загора, които монтират.
Здравейте, имам Супърб 2 2009г. , реших да сменя озвучителната система която е оригиналната на колата с китайска мултимедия.
Колата е със саунд систем.
При монтажа всичко сработи с изключение на звука.
Къде мога да получа помощ за решаване на проблема
Благодаря предварително.