Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Този път зареждах само от горивата на Шел, вече около 12500 км, скоро ще сменя маслото. Интересно ми е да видя горивния филтър в какво състояние ще бъде и дали там са читави горивата. При зареждане на обикновения дизел слагам добавка Бардал, при по-скъпата нафта не.
Дайте да поговорим за хубав 100 октана бензин. В последно време зареждам 100так на Лукойл на ГМ Димитров, но последните 2-3 пъти нещо имам чувството, че колата не върви както трябва. На прибиране от Гърция заредих на Лукойла точно след границата и не си спомням колата е вървяла толкова добре. Като свървши отново бях на ГМ Димитров и определено колата върви една идея 'по-слабо' с него. Може би най-много се усеща в ниските.
Някакви мнения за Шел Рейсинг или ОМВ 100?
tihich написа: 14.07.2021, 12:37:20
Дайте да поговорим за хубав 100 октана бензин. В последно време зареждам 100так на Лукойл на ГМ Димитров, но последните 2-3 пъти нещо имам чувството, че колата не върви както трябва. На прибиране от Гърция заредих на Лукойла точно след границата и не си спомням колата е вървяла толкова добре. Като свървши отново бях на ГМ Димитров и определено колата върви една идея 'по-слабо' с него. Може би най-много се усеща в ниските.
Някакви мнения за Шел Рейсинг или ОМВ 100?
За мен най-добрият 100 октанов бензин е на Шел, В-Пауър Рейсинг! Карал съм с него и колата е самолет! Пробвай го.
tihich,
единствената разлика, която съм усещал, е че с Еко харчеше повече.
Между Шел, Круиз, Газпром и Ромпетрол не намирам никаква разлика.
На Лукоил по идеологически причини не зареждам.
Не знам за турбо бензините и дизела, там разлика не усещам. Но карах дълго време не много голям (2.5л) атмосферен 6-цилиндров бензин и там се усещаше разлика. При тези мотори ускорението е плавно и горят двуцифрено в повечето случаи, съответно и в двете насоки си проличава качеството на горивото. Подкрепям мнението за V-Power 100.
Да споделя лични впечатления от нафтата на Ромпетрол - Ломско шосе. Оня ден сипах, върви си доволно, то пише, че си е с добавка, нямат "евтина" и "скъпа" нафта, всичката е с добавка, чиято марка за мен лично не е известна и не я запомних. Съизмеримо върви с в-пауър дизела в шел (шел Люлин - център). Само ми прави впечатление, че при спряна кола с в-пауъра ми дава моментно 0.7л/час, а с тая нафта - 0.9, което нищо не е, но ще следя да видя как върви разхода градско и по магистрала. Като цена и вървеж е екстра
Някой може ли да каже какъв % биодизел има в обикновената и в премиум дизел-а. Наско ми разказваха, че в обикновената % биодизел е по-висок отколкото в премиум-а и че биодизела влошавал смазочните качества и горивните помпи страдали, както и дюзите.
stanley, В Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, граничната стойност за дизелово гориво беше 7%. Като параметър е зададено само "Съдържание на метилови естери на мастни киселини" което си е Биодизел!
Последно промяна от makaveli на 27.08.2021, 15:52:54, променено общо 1 път.
makaveli написа: 27.08.2021, 15:39:49
stanley, В Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, горната граница за дизелово гориво беше 7%. Като параметър е зададено само "Съдържание на метилови естери на мастни киселини" което си е Биодизел!
А дали във формулата на премиум дизелите съдържанието е по-малко или са обикновен дизел за база + добавка?