Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nzlatev
- Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Спокойно колеги, МАрешки разпродава бензиностанциите и вдига цените! Вече няма да има гавно гориво, ще може да си зареждате само в хубавите банзиностанциите 
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Че какво му е на дизела на Марешки, аз продължавам да зареждам доста и от неговия дизел и с добавка BDC си минавам ГТП и на анализатора си показва всичко в норма въпреки ремап-а
Günter Stg 1
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Това истина ли е ? Не ми се вярва, но знаеш ли. При нас нафтата му е вече над 2 лв.
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
И аз съм зареждал от него дизел и не съм имал драми. Е, от известно време не зареждам от него, но поради идеологически причини 
На старата кола, която е дизел съм сменял горивен филтър през 2г (на всяка втора смяна на масло). Винаги филтъра е бил като нов. Гориво съм зареждал от големите вериги само.
На по-предната кола, която отново беше дизел, филтъра го сменях изключително рядко, заради проблеми с горивния болт. Той също е бил като нов. Тя поемаше гориво и от туби..
Като гледам горния филтър, чак не мога да повярвам, че такава гняс има в бензина.
На старата кола, която е дизел съм сменял горивен филтър през 2г (на всяка втора смяна на масло). Винаги филтъра е бил като нов. Гориво съм зареждал от големите вериги само.
На по-предната кола, която отново беше дизел, филтъра го сменях изключително рядко, заради проблеми с горивния болт. Той също е бил като нов. Тя поемаше гориво и от туби..
Като гледам горния филтър, чак не мога да повярвам, че такава гняс има в бензина.
- nzlatev
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
За качаството на горивата на Марешки има много да се говори, аз си зареждам от тях, особенно 100октана, моето Йети не е претенциозно.
Но, факт, Марешки разпродава апетитните места, ще остане някоя друга бензиностанция, но с по-високи цени.
Но, факт, Марешки разпродава апетитните места, ще остане някоя друга бензиностанция, но с по-високи цени.
- nzlatev
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
- redalex
- Гараж: i3
-
shpeki
Остава и да влезе в затвора където му е мястото.
пс Заредих на ОМВ бензин 100 Овча Купел 2 което се намира до Алекс (бензиностанцията която е с най-ниски цени в София) и след ден записа грешка за помпата ниско налягане. Там и цените са само малко по-високи от тези на Алекс.
пс Заредих на ОМВ бензин 100 Овча Купел 2 което се намира до Алекс (бензиностанцията която е с най-ниски цени в София) и след ден записа грешка за помпата ниско налягане. Там и цените са само малко по-високи от тези на Алекс.
Последно промяна от shpeki на 13.07.2021, 22:02:08, променено общо 1 път.
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
nzlatev, точно тая е на ебати шибаното място.Като се наредят на опашка и става мазало.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Знаели се защо Марешки ги разпродава?
- nzlatev
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Имам познат в счетоводството на Марешки. Разказваше, че държал бизнеса с горивата на много ниска печалба, за реклама, да го изберат хората. Но, с глупостите които направи и тази реклама не можа да го вкара в парламента. Разпродава за да събере пари, да си изкупи греховете
- odo
- Гараж: Х3 М40i
nzlatev,
Мерси!
Така и предполагах, че дъмпинга му не е издържал.
Мерси!
Така и предполагах, че дъмпинга му не е издържал.
Последно промяна от odo на 14.07.2021, 00:04:54, променено общо 1 път.
- redalex
- Гараж: i3
Това беше ясно и на малките деца. Щастлив съм, че 1 стотинка не е видял от мен.
Тоя па Цецо минус ми набил![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Тоя па Цецо минус ми набил
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
redalex, О, величество, извинявайте, че посмях да поставя под съмнение мнението ви. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- meneldor
- Гараж: Tesla Y 2025 Premium - Dual Motor, Long Range
Honda Pilot Touring AWD 2017
На Петрол еднакъв ли им е бензинът навсякъде? Преди 2 седмици ходихме до с. Гела и заредих на Петрол в началото на Девин. С по-хубав бензин не помня да съм карал. Разходът също падна значително.