Не точно всичкоDzhelebov написа: 28.06.2021, 12:48:27 Колега а какви са офертите в момента на О4? Помня, че до скоро С3 Л&K можеше да се отнесе за 65к а там си има всичко, за което се сетиш!
На тестдрайв карахме точно такава О4-ка - 2.0TDI, 150кс. По мое мнение - добре ѝ е (не съм състезател). Шумна ми се стори, но и много пъргава.Dzhelebov написа: 28.06.2021, 12:48:27 Според мен на О4 150коня ще са й таман, винаги може и повече, но ако ще са 200, то според мен си трябва 4х4 за да ги стовариш оптимално на пътя.
И аз съм на същото мнение
Мда, обаче.. едно голямо обаче - не всяка модификация на С3 има налична въпросната ектра, незавсимо, че в ценовата листа го пише. Примерно на Едишън, 2.0TDI, 147KW на предно - и да подскачаш - опцията я няма. Най-добре е да се гледа конфигуратора а не това което ЕТ публикуват.
Относно возията - както вече писах в друга тема - при мен е по-твърдо от колкото ми се иска и гледайки май не съм единствен. Преди покупката, мой съсед със Скала 1.5 бензин ме повози и бях очарован колко добре се справя с хубавите квартални улички, въпреки, че окачването отзад си е греда.