Със самсунг S8 и Mirror Link съм правил пълно клониране на екрана на телефона върху медията в бившата Фабия и в Супърб 3. Тоест всичко, което върви на телефона се визуализира на медията на колата - вайбър, ютуб, интернет браузър итн итнMusleto написа: 12.08.2020, 23:20:23 Аз също бих попитал, как се пуска през Android Auto YouTube? и Някой подкарвал ли е viber през Android Auto?
Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Аз ползвам YouTube music през АА има само звук и се сменят през волана. Единствения недостатък е, че екрана на телефона не трябва да заспива.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Уважаеми колеги,
Бих искал и аз да задам един въпрос, след обстойно изчитане на темата и признавам си не съм много на ти със съвременните телефони.
На дъщеря ми телефона е Айфон и с включването на кабела в USB-то се пренася 1:1 на дисплея на Болерото и всички приложения са достъпни!
Моят телефон е "куча" марка от Али експрес "Blackview" и не мога да направя връзка?
Та трябва ли да сменям телефона с друга марка смартфон или нещо да инсталирам на този?
Благодаря ви предварително!
Бих искал и аз да задам един въпрос, след обстойно изчитане на темата и признавам си не съм много на ти със съвременните телефони.
На дъщеря ми телефона е Айфон и с включването на кабела в USB-то се пренася 1:1 на дисплея на Болерото и всички приложения са достъпни!
Моят телефон е "куча" марка от Али експрес "Blackview" и не мога да направя връзка?
Та трябва ли да сменям телефона с друга марка смартфон или нещо да инсталирам на този?
Благодаря ви предварително!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Ако си платиш Premium за 12лв на месец няма проблем телефона да загасне, няма реклами и можеш да избереш по-високо качество на звука.Архимандрит Дионисий написа: 13.08.2020, 07:59:39 Аз ползвам YouTube music през АА има само звук и се сменят през волана. Единствения недостатък е, че екрана на телефона не трябва да заспива.
Единственото дразнещо е че не излизя клавиатура да търсиш песен, само готови плейлисти, жанрове и т.н.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Тука има някакво разминаване. Преди да си платя youtube, отново си го командвах от волана и отново си свиреше през миръра. Проблема беше, че не може да работи на бекграунд при заключен телефон. Платих си го и сега си работи при заключен телефон и си прави сам плейлисти от това, което слушам. Демек ползвам си YOUTUBE, а не YOUTUBE MUSIC. Другата далавера е, че могат да се download-нат песни за място без интернет. Не може при андроид да е чак такава разликата.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Rangel,
Защо не ползваш spotify?
Защо не ползваш spotify?
- Rangel
Свикнал съм си с тубата. Знам че масово ползват Спотифай.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Пробвах го спотифая, но и на мен нещо не ми допада.
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Имаш ли процедурката как това, от клипа, се случва?digitalundgrd написа: 13.08.2020, 00:42:32 Със самсунг S8 и Mirror Link съм правил пълно клониране на екрана на телефона върху медията в бившата Фабия и в Супърб 3.
Аз опитах разни неща, но стигах до там, че медията на колата търси конкретно приложение на телефона и без него нещата не се получават. Останах с впечатление, че въпросното приложение е нещо като "транслатор/прокси" между медията и телефона.
Би било готино да си стартирам нормалния youtube и да мога да си browse-вам playlist-ите - нещо НЕналично при youtube music, когато се възпроизвежда през АА върху медията на колата. На телефона е възможно все пак...
Стандартния YouTube въобще не се вижда през АА. Излиза само YouTube Music, и то с малко лимитирани опции, както вече споменах. Иначе по отношение на лиценза се оказа, че има и нещо което не е точно Premium и струва 8 лева. Активирах го през тлефона, докато пътувах и ще се плаща през A1, чиито абонат съм. Не бе налична опция, когато го търсих през компа...
- Rangel
Аз го платих през PC, около 10 лв. ми излиза. Ползвам го на 5 устройства. Направо си е без пари...
- vankissa
> Renault Captur TCe 154
Яко е до толкова, че не ми се налага да смъквам песни на флашка.
Но - не винаги в youtube качестовото е ОК и хич не ми допада това, че не разбирам как ми play-ва песните в list-ата. Всъщност онзи ден го хванах... Разкачих телефона, видях как ги е наредило, мръднах малко напред и на медията продължиха от там до където бях казал аз. Но от медията това не става. Функцията shuffle също не сработва, поне според това което видях до сега.
Но - не винаги в youtube качестовото е ОК и хич не ми допада това, че не разбирам как ми play-ва песните в list-ата. Всъщност онзи ден го хванах... Разкачих телефона, видях как ги е наредило, мръднах малко напред и на медията продължиха от там до където бях казал аз. Но от медията това не става. Функцията shuffle също не сработва, поне според това което видях до сега.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Да, няма как да не се мине без 3rd party app. Ето малко инфо за по-стари веерсии от Android 10:vankissa написа: 13.08.2020, 15:22:42 Имаш ли процедурката как това, от клипа, се случва?
Аз опитах разни неща, но стигах до там, че медията на колата търси конкретно приложение на телефона и без него нещата не се получават. Останах с впечатление, че въпросното приложение е нещо като "транслатор/прокси" между медията и телефона.
https://blog.floatingapps.net/2018/06/m ... lled-apps/
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
За феновете на музиката - пробавайте и Tidal HI-FI:) Поддържа се от Android Auto.
- vankissa
> Renault Captur TCe 154
Дам, намерих доста такива и аз, но скоро смених телефона, заради колата, и съм баш с 10-ка
Но видях в посочената статия, че има линк И към MirrorLink + Andorid 10-ка, така че ще му обърна внимание в удобен момент.
Хубавото при 10-ката е, че поне Android Auto идва системно вградено и работи доста мазно - само дето имаш ограничен набор от сертифицирани приложения, които отделно също са с лимитирани функции, както стана ясно вече.
Това Vivacom мисля го дават без пари в почти всички планове, но не ми се цигани да вадя картата на жената и да я вкарвам в моя телефон. Нейния, уви, не поддържа нито MirrorLink, нито AndoridAuto - голяма греда с по-старите, а и вече с най-новите Huawei-и...
п.с. има ли балканска музика /народно, сръбско, фолк.../ в това?
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Твърдят, че има повече заглавия от Spotify. За Виваком - не мисля, че дават HI-FI събскрибшъна:) Не че при Кантона ще се усети разликата:)vankissa написа: 13.08.2020, 17:13:43 Това Vivacom мисля го дават без пари в почти всички планове, но не ми се цигани да вадя картата на жената и да я вкарвам в моя телефон. Нейния, уви, не поддържа нито MirrorLink, нито AndoridAuto - голяма греда с по-старите, а и вече с най-новите Huawei-и...
п.с. има ли балканска музика /народно, сръбско, фолк.../ в това?