Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
baijoro

Škoda Ентусиаст

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Мнение от baijoro »

Колега nmnikolov, точно така е както го описваш - нямам икона на екрана. Но не ми се налага да стартирам от телефона нищо. Свързвам с кабела телефона към колата и мажа само по екрана на колата. Всичко си тръгва само.
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

IMG_20200616_105049.jpg
kras4o, не ти се дават 400лв. но я се замисли колко струва една навигация оригинална. След активация реално ползваш Waze и Google maps. Друга алтернатива ти е android медия там ще имаш възможност и клипове да гледаш. Ти си решаваш имаш ли нужда или не.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

аз така и не разбирам защо Waze и Google Maps са различни при все че ги притежава Гугъля...
baijoro

Škoda Ентусиаст

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Мнение от baijoro »

Фирмена политика... И Ситроен и Пежо са еднакви в невидимата си част.
Аватар
kras4o

Škoda Фен²

Гараж: Superb Scout Diesel, 2021

Мнение от kras4o »

Архимандрит Дионисий написа: 12.08.2020, 16:57:52, kras4o, не ти се дават 400лв. но я се замисли колко струва една навигация оригинална.
Изобщо не е това въпросът. Колата си има навигация и си е с нови карти. Отделно, че не ползвам тази придобивка. Просто тук ме светнахте, че Waze има real time репорт на местата с радари. Зачетох в темата, че може с да се активира и да си пуснеш Waze. Mой пропуск, че не съм прочел за задължителната активация.
П.С. умишлено пропуснах да отоворя по-горе на колегата igeorgiev82. Пределно ясно ми е как се формира цената на software за клиента, все пак това правя по цял ден. Ако за вас 400+ лева е приемлива цена да си виждаш Waze на мониторчето, вместо телефона, това си е ваш избор. За мен това са пари на вятъра и пак казвам да струва 5лв :)
current: Изображение
ех: Octavia 3, 2.0 TDI.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

kras4o, не се коркай..тук ИТ-тата не са на почит [smilie=sarcastic.gif] често сме обвинявани, че седим,пърдим и вземаме необосновано високи заплати [smilie=sarcastic.gif]
Ще мирясат като вземаме като чистачка в Мол ;)

Сега за това ... виж дали в superskoda.com дали не е по-евтино. Идея просто.

Моята няма нави и с Пиксела ползвам Гугъля Мапс и съм щастлив. Някое обаждане, музика ама не е задължителен. Освен за картите..

А че хората гледат 400лв срещу Waze веднага ти обяснявам [smilie=sarcastic.gif] Повечето са престъпници като постват средни скорости и за тва им трябва Waze.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

kras4o написа: 12.08.2020, 18:04:40 Пределно ясно ми е как се формира цената на software за клиента, все пак това правя по цял ден
Демек,твоето време на програмиране и писане на кодове струва 5лв. [smilie=pardon.gif]
Аватар
kras4o

Škoda Фен²

Гараж: Superb Scout Diesel, 2021

Мнение от kras4o »

igeorgiev82, Не! В нито от един от двата поста не съм написал това. Не искам да продължаваме по тази плоскост и да размиваме идеята на темата. Ако искаш го приеми, че съм се изказал нетактично и съм стистнат, като реално не ми се дават 450лв за активация на SmartLink.
current: Изображение
ех: Octavia 3, 2.0 TDI.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Мнение от igeorgiev82 »

kras4o, говорим за програмки,нали това е темата ;)
След като си програмист,няма нужда да ти казвам,за да подкараш една програма,какво изисква.
Аз също работя в софтуерна компания свързана с автомобилите(не като програмист),ама знам на колегите за да направят дадена функция на някакъв автомобил,колко време нерви и т.н.т им струва.Така,че е нелепо,да оценяваш работата на хората,създали програмата на 5лв.
А това,че на теб не ти се дават,е друг въпрос.Аз също не бих ;)
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Мнение от nmnikolov »

Аз пък бих ги дал веднага. Още като се оглеждах за автомобил миналото лято имах задължително изискване да поддържа Android Auto. Няма нищо по ценно от това да си вържа телефона и да го скрия в жабката, а през инфомедията да си управлявам всичко. Waze и Youtube music вече по default си ги пускам. И не, изобщо не е същото дали ще си ги пуснеш на телефон или през AA. Беше ми писнало със старата кола да вадя стойки и кабели.
Изображение
Ме4о Коди

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kodiaq TDI 190 DSG , Opel Astra H
Обратна връзка:

Мнение от Ме4о Коди »

Изображение А това някой ползва ли го?
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Мнение от igeorgiev82 »

nmnikolov написа: 12.08.2020, 22:33:20 през инфомедията да си управлявам всичко. Waze и Youtube music
Би ли показал как управляваш Youtube през медията?
Musleto

Шкода Новак

Мнение от Musleto »

Аз също бих попитал, как се пуска през Android Auto YouTube? и Някой подкарвал ли е viber през Android Auto?
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Мнение от igeorgiev82 »

Аз си провеждам разговори по viber и без АА.Иначе музика от youtube с АА си пускаш от телефона и се чува през колоните на колата,но не можеш да сменяш песните от копчетата на волана и няма визуализация на клипа на дисплея.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Мнение от nmnikolov »

@igeorgiev82, аз говоря за youtube music, а не за youtube. Т.е. нямаш клипове, а имаш само музика. Но за да може да се използва трябва да имаш premium акаунт т.е. да си плащаш всеки месец. То реално на AA youtube music изобщо не може да се стартира, ако нямаш premium акаунт. Иначе се управлява без проблем от волана.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”