Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
maiden

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от maiden »

На Тотлебен е най-малко зле за София.
werz

Škoda Фен²

Гараж: Купчина ламарини

Еуратек

Мнение от werz »

Големият реимпорт прави дилърите несговорчиви.Като ме ядосат ще лапат пък германците(които познайте откъде купуват)Например
https://www.auto-per-mausklick.de/eu-ne ... reimporte/
Манев

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M

Еуратек

Мнение от Манев »

JORDITO написа: 23.05.2020, 22:17:10 Добре,че колите сами се продават! Там и малката ми дъщеря,ще топ дилър
В Надежда отчаяха жена ми при положение, че отидохме с почти готова конфигурация (само трябваше да се уточни тапицерията и 1-2 от екстрите), готови за поръчка. След половин час там тя направо излетя от шоурума и не щеше изобщо да чува за Шкода. Добре че Тотлебен е на път за вкъщи. За 20 минути при Писашки жената и кола покара и договора подписахме.
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от nrayanov »

След една седмица мъки получих една оферта снощи за Кодиак Скаут, отстъпката е незадоволителна за мен, отгоре на всичкото екстра, която е безплатна в конфигуратора, са я оценили на 205 лв в офертата. Чакам още една днес, за Кодиак Едишън, ама дали ще го бъде не знам, че стана 6:22 вече. Май, май, ще си купувам Мицубиши, много лошо обслужване, нямам думи. А исках да ги питам и за Супърб Скаута дето го имат в наличност, там още една седмица сигурно. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Еуратек

Мнение от odo »

nrayanov,
Чакай да влезеш в сервиза на Балкан Стар ще ти се дореве [smilie=sarcastic.gif]
Ако Ротола още съществуват при тях също преди важише гаранцията, ако се спреш на тях виж дали Цено е там при резервните части, преди винаги ми е помагал.
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Еуратек

Мнение от coverdale »

nrayanov,
Взимай Мицубишито и да се свършва тази сага. [smilie=pardon.gif]
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Еуратек

Мнение от Rangel »

Аутлендър, пред Кодиак... ти си луд човек 😂
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Audirulzz »

nrayanov написа: 28.05.2020, 18:24:37 След една седмица мъки получих една оферта снощи за Кодиак Скаут, отстъпката е незадоволителна за мен, отгоре на всичкото екстра, която е безплатна в конфигуратора, са я оценили на 205 лв в офертата. Чакам още една днес, за Кодиак Едишън, ама дали ще го бъде не знам, че стана 6:22 вече. Май, май, ще си купувам Мицубиши, много лошо обслужване, нямам думи. А исках да ги питам и за Супърб Скаута дето го имат в наличност, там още една седмица сигурно. [smilie=sarcastic.gif]
Добре де.Що се занимаваш с онлайн глупости.Отиди на Тотлебен при Писашки и свърши работа за половин час.Не се научихте,че хубави отстъпки онлайн няма да ви дадат.Контакта очи в очи за един търговец е важна.Нали си наясно,че освен теб има още поне 10 събирачи на оферти
Аватар
Scub40

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020

Еуратек

Мнение от Scub40 »

На мен Кодиака п0 ми хареса от Аутлендъра и за това карам такъв... Митсубишито въпреки, че много ми харесва, след тест драйва разбрах, че това не е моята кола. Дилъра го мързеше да гледа...
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Еуратек

Мнение от igeorgiev82 »

nrayanov написа: 28.05.2020, 18:24:37 Скаут, отстъпката е незадоволителна за мен,
Ти искаш да те задоволи отстъпката,или искаш колата?Щото и мен не ми дадоха голяма отстъпка,ама исках колата,и познай кво стана.Нещо като,че ли на търг си го ударил,който даде повече отстъпка,той ще е.Плюс това се целиш във.....айде "бутиков" ще го кажа [smilie=sarcastic.gif] ,вариант-Скаут.И аз не доумявам,как Спортлайн(въпреки постните екстри) излиза по скъп от Л&К,ама е факт.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от zloQQ »

Ами, човека си е “price buyer”, няма лошо! Който даде цена, която да го удовлетвори - той печели! Нищо ново под слънцето. Купувачи всякакви има :)
Продавал съм коли около 3 години на огромен пазар, с конкуренти на всеки ъгъл буквално и на какви ли не клиенти съм попадал. Не на всеки може да се угоди разбира се. Но по-нагоре, много правилно написа колегата - личен контакт търговец-купувач е от огромно значение! Ако продавачите са си научили урока, както трябва, вероятно правилно са преценили, че не те влече толкова колата, колкото цената/отстъпката, която ще получиш за нея. Предвид автомобилите, които гледаш - конкуренти на пазара - бол! Аз лично - не бих се мъчил да сглобявам оферта и да губя време, знаейки, че няма да те удовлетвори цената, която мога да предложа. Вместо т’ва - бих продал 5-6 коли за т’ва време и бих си прибрал прилична комисионна! Разбира се, може и да ги мързи и да са на заплата само - нямам идея. Просто споделям лично мнение - като продавач, а не от гледна точка на клиента :)
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от nrayanov »

Audirulzz написа: 28.05.2020, 20:06:25 Отиди на Тотлебен при Писашки и свърши работа за половин час.
Офертите са от Писашки, за една седмица. От Еуратек Дружба ни вест, ни кост от март досега. Пълно безхаберие.
coverdale написа: 28.05.2020, 18:32:47 Взимай Мицубишито и да се свършва тази сага.

Да, подготвям документите тези дни. Другата седмица го вземам. [smilie=music.gif]
igeorgiev82 написа: 28.05.2020, 20:32:17 Ти искаш да те задоволи отстъпката,или искаш колата?
Искам това което Шкода предлага(ше) - много добро съотношение качество/цена, но от Еуратек не ми дадоха достатъчно добра цена, ако беше около 70к, щях да го взема. Дори СЕАТ ми предложиха по-добра цена за Таракото с повече екстри от колкото Еуратек за Кодиака.От кодиака рязах, рязах, остана гол дето се вика и пак е с 13 хиляди лв. отгоре на Оутлендър с всички екстри.
zloQQ написа: 28.05.2020, 22:46:55 Предвид автомобилите, които гледаш - конкуренти на пазара - бол! Аз лично - не бих се мъчил да сглобявам оферта и да губя време, знаейки, че няма да те удовлетвори цената, която мога да предложа.
Не видях други конкуренти, които да си заслужават в този ценови диапазон освен Таракото. А за второто вероятно си прав, по избраните екстри за около 3 хил. лв. са се ориентирали, че търся добра цена и са решили, че няма смисъл да ми предлагат допълнителна отстъпка. Явно си продават достатъчно добре и си печелят. Дори на желанието ми за тестдрайв на Кодиак не отговориха. Въпреки че едва ли имат бензиновата версия за тест.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Еуратек

Мнение от Taratajki »

Е така, като свърши некой сериал и ти става едно тъпо.....
Аватар
bobo80

Škoda Фен²

Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI

Еуратек

Мнение от bobo80 »

Аутлендъра с двоика атмосферен мотор и вариатор ли ще взимаш?
Аватар
zalmaneca

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87

Еуратек

Мнение от zalmaneca »

@nrayanov, А ти какво всъщност искаш?Да те поканят с официално и 20к надолу от цената ли ?
Що да няма някой от тях и чете този форум?И като вижда как си подбираш нещата,това което говориш, епа няма да има специални условия за теб.
И ако искаш нещата да се случват по мейла или телефона пак няма да стане.Не е сериозно да искаш оферти с още намаления така.
Кой би те взел на сериозно ако си комуникираш с тях по този начин?
Отивай с торбата с парите, тресни му на масата 30к и ще видиш, че ще ти намалят още от цената.
Не се обиждай, ама това твоето не е точно отношение на клиент към продавач.
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”