Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
werz
- Гараж: Купчина ламарини
Еуратек
Големият реимпорт прави дилърите несговорчиви.Като ме ядосат ще лапат пък германците(които познайте откъде купуват)Например
https://www.auto-per-mausklick.de/eu-ne ... reimporte/
https://www.auto-per-mausklick.de/eu-ne ... reimporte/
-
Манев
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M
Еуратек
В Надежда отчаяха жена ми при положение, че отидохме с почти готова конфигурация (само трябваше да се уточни тапицерията и 1-2 от екстрите), готови за поръчка. След половин час там тя направо излетя от шоурума и не щеше изобщо да чува за Шкода. Добре че Тотлебен е на път за вкъщи. За 20 минути при Писашки жената и кола покара и договора подписахме.JORDITO написа: 23.05.2020, 22:17:10 Добре,че колите сами се продават! Там и малката ми дъщеря,ще топ дилър
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Еуратек
След една седмица мъки получих една оферта снощи за Кодиак Скаут, отстъпката е незадоволителна за мен, отгоре на всичкото екстра, която е безплатна в конфигуратора, са я оценили на 205 лв в офертата. Чакам още една днес, за Кодиак Едишън, ама дали ще го бъде не знам, че стана 6:22 вече. Май, май, ще си купувам Мицубиши, много лошо обслужване, нямам думи. А исках да ги питам и за Супърб Скаута дето го имат в наличност, там още една седмица сигурно. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Еуратек
nrayanov,
Чакай да влезеш в сервиза на Балкан Стар ще ти се дореве
Ако Ротола още съществуват при тях също преди важише гаранцията, ако се спреш на тях виж дали Цено е там при резервните части, преди винаги ми е помагал.
Чакай да влезеш в сервиза на Балкан Стар ще ти се дореве
Ако Ротола още съществуват при тях също преди важише гаранцията, ако се спреш на тях виж дали Цено е там при резервните части, преди винаги ми е помагал.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Еуратек
Добре де.Що се занимаваш с онлайн глупости.Отиди на Тотлебен при Писашки и свърши работа за половин час.Не се научихте,че хубави отстъпки онлайн няма да ви дадат.Контакта очи в очи за един търговец е важна.Нали си наясно,че освен теб има още поне 10 събирачи на офертиnrayanov написа: 28.05.2020, 18:24:37 След една седмица мъки получих една оферта снощи за Кодиак Скаут, отстъпката е незадоволителна за мен, отгоре на всичкото екстра, която е безплатна в конфигуратора, са я оценили на 205 лв в офертата. Чакам още една днес, за Кодиак Едишън, ама дали ще го бъде не знам, че стана 6:22 вече. Май, май, ще си купувам Мицубиши, много лошо обслужване, нямам думи. А исках да ги питам и за Супърб Скаута дето го имат в наличност, там още една седмица сигурно.![]()
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Еуратек
На мен Кодиака п0 ми хареса от Аутлендъра и за това карам такъв... Митсубишито въпреки, че много ми харесва, след тест драйва разбрах, че това не е моята кола. Дилъра го мързеше да гледа...
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Еуратек
Ти искаш да те задоволи отстъпката,или искаш колата?Щото и мен не ми дадоха голяма отстъпка,ама исках колата,и познай кво стана.Нещо като,че ли на търг си го ударил,който даде повече отстъпка,той ще е.Плюс това се целиш във.....айде "бутиков" ще го кажа
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Еуратек
Ами, човека си е “price buyer”, няма лошо! Който даде цена, която да го удовлетвори - той печели! Нищо ново под слънцето. Купувачи всякакви има 
Продавал съм коли около 3 години на огромен пазар, с конкуренти на всеки ъгъл буквално и на какви ли не клиенти съм попадал. Не на всеки може да се угоди разбира се. Но по-нагоре, много правилно написа колегата - личен контакт търговец-купувач е от огромно значение! Ако продавачите са си научили урока, както трябва, вероятно правилно са преценили, че не те влече толкова колата, колкото цената/отстъпката, която ще получиш за нея. Предвид автомобилите, които гледаш - конкуренти на пазара - бол! Аз лично - не бих се мъчил да сглобявам оферта и да губя време, знаейки, че няма да те удовлетвори цената, която мога да предложа. Вместо т’ва - бих продал 5-6 коли за т’ва време и бих си прибрал прилична комисионна! Разбира се, може и да ги мързи и да са на заплата само - нямам идея. Просто споделям лично мнение - като продавач, а не от гледна точка на клиента
Продавал съм коли около 3 години на огромен пазар, с конкуренти на всеки ъгъл буквално и на какви ли не клиенти съм попадал. Не на всеки може да се угоди разбира се. Но по-нагоре, много правилно написа колегата - личен контакт търговец-купувач е от огромно значение! Ако продавачите са си научили урока, както трябва, вероятно правилно са преценили, че не те влече толкова колата, колкото цената/отстъпката, която ще получиш за нея. Предвид автомобилите, които гледаш - конкуренти на пазара - бол! Аз лично - не бих се мъчил да сглобявам оферта и да губя време, знаейки, че няма да те удовлетвори цената, която мога да предложа. Вместо т’ва - бих продал 5-6 коли за т’ва време и бих си прибрал прилична комисионна! Разбира се, може и да ги мързи и да са на заплата само - нямам идея. Просто споделям лично мнение - като продавач, а не от гледна точка на клиента
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Еуратек
Офертите са от Писашки, за една седмица. От Еуратек Дружба ни вест, ни кост от март досега. Пълно безхаберие.Audirulzz написа: 28.05.2020, 20:06:25 Отиди на Тотлебен при Писашки и свърши работа за половин час.
Да, подготвям документите тези дни. Другата седмица го вземам.
Искам това което Шкода предлага(ше) - много добро съотношение качество/цена, но от Еуратек не ми дадоха достатъчно добра цена, ако беше около 70к, щях да го взема. Дори СЕАТ ми предложиха по-добра цена за Таракото с повече екстри от колкото Еуратек за Кодиака.От кодиака рязах, рязах, остана гол дето се вика и пак е с 13 хиляди лв. отгоре на Оутлендър с всички екстри.
Не видях други конкуренти, които да си заслужават в този ценови диапазон освен Таракото. А за второто вероятно си прав, по избраните екстри за около 3 хил. лв. са се ориентирали, че търся добра цена и са решили, че няма смисъл да ми предлагат допълнителна отстъпка. Явно си продават достатъчно добре и си печелят. Дори на желанието ми за тестдрайв на Кодиак не отговориха. Въпреки че едва ли имат бензиновата версия за тест.zloQQ написа: 28.05.2020, 22:46:55 Предвид автомобилите, които гледаш - конкуренти на пазара - бол! Аз лично - не бих се мъчил да сглобявам оферта и да губя време, знаейки, че няма да те удовлетвори цената, която мога да предложа.
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Еуратек
@nrayanov, А ти какво всъщност искаш?Да те поканят с официално и 20к надолу от цената ли ?
Що да няма някой от тях и чете този форум?И като вижда как си подбираш нещата,това което говориш, епа няма да има специални условия за теб.
И ако искаш нещата да се случват по мейла или телефона пак няма да стане.Не е сериозно да искаш оферти с още намаления така.
Кой би те взел на сериозно ако си комуникираш с тях по този начин?
Отивай с торбата с парите, тресни му на масата 30к и ще видиш, че ще ти намалят още от цената.
Не се обиждай, ама това твоето не е точно отношение на клиент към продавач.
Що да няма някой от тях и чете този форум?И като вижда как си подбираш нещата,това което говориш, епа няма да има специални условия за теб.
И ако искаш нещата да се случват по мейла или телефона пак няма да стане.Не е сериозно да искаш оферти с още намаления така.
Кой би те взел на сериозно ако си комуникираш с тях по този начин?
Отивай с торбата с парите, тресни му на масата 30к и ще видиш, че ще ти намалят още от цената.
Не се обиждай, ама това твоето не е точно отношение на клиент към продавач.