Еми....The Hooligan написа: 13.07.2019, 21:33:32
Ами какво да ти кажа...................чувал съм, че някъде из Африка имало такива.
Superb 2 - Мистериозно биене при ускорение
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
-
vassil_p
- Гараж: Superb II FL, Octavia I
ето малко инфо по проблема, поне при мен.
Преди 2 седмици вкарах колата в ЕТ и един от проблемите беше въпросното тресене.
3 дни седя там колата какво ли не правиха, накрая реглаж преден и заден мост и въпросният VIP/динамичен баланс от примекс реши проблема.
Много странно не ми се вярваше, гумите имаха разлика от 5-10 грама, което за 16ки е нищо, 2-3 камъчета в реални условия, но факт е че след това тресенето го няма.
От примекса казаха че доста, шкоди идвали с този проблем и 90% от тях проблема изчезвал след баланса. Сърцето ми се скъса за цената на услугата, но имаше резултат поне при мен.
Преди 2 седмици вкарах колата в ЕТ и един от проблемите беше въпросното тресене.
3 дни седя там колата какво ли не правиха, накрая реглаж преден и заден мост и въпросният VIP/динамичен баланс от примекс реши проблема.
Много странно не ми се вярваше, гумите имаха разлика от 5-10 грама, което за 16ки е нищо, 2-3 камъчета в реални условия, но факт е че след това тресенето го няма.
От примекса казаха че доста, шкоди идвали с този проблем и 90% от тях проблема изчезвал след баланса. Сърцето ми се скъса за цената на услугата, но имаше резултат поне при мен.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
колко струва този динамичен баланс
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Ами, ако е от реглажа ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Пак излязох прав. Много съм лош обаче по принцип пато споряvassil_p написа: 03.09.2019, 15:56:56 ето малко инфо по проблема, поне при мен.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Да поясня въпроса си.vassil_p написа: 03.09.2019, 15:56:56 накрая реглаж преден и заден мост и въпросният VIP/динамичен баланс от примекс реши проблема.
Кое от двете, защото не ми стана ясно...или комплект върви процедурата
-
vassil_p
- Гараж: Superb II FL, Octavia I
Първо ЕТ направиха реглажа, след това имаше пак тресене. Според мен незначително имаше отколонение, но все пак го имаше и параметъра беше в червено.
Проблема се реши окончателно май след баланса.
Цената бе около 110лв.
Проблема се реши окончателно май след баланса.
Цената бе около 110лв.
- dimitar_ak
- Гараж: Skoda Superb Mk2 1.8TSI DSG
Аз имам тресене между 70 и 90, но си имам и характерното щракане при тръгване. Особено на заден ход. Ще сменя цялата лява полуоска и ще споделя дали проблмеът е решен.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
dimitar_ak, Според мен е само някое от каретата.Едва ли цялата полуоска ще е за смяна 
Dieselgate Team member
-
kkehayov
Здравейте,
Най-накрая и при мен се реши (поне на 95%) проблема. Пиша с малко закъснение, но сега се сетих да дам обратна връзка. Тази пролет като сложих летните гуми (те са на отделни джанти) - пак на VIP баланса на примекс за 100 лева - проблемът почти изчезна (а гумите не са нови). Направо бих казал че ако има някакво останало биене е направо недоловимо и то при много яко натоварване . Какво го реши - смяната на гумите.
Остават обаче въпроси: Аз от 2 години все на тоя VIP (както на околовтъстното така и на Ботевградско) ходя да ми се смеят хората на 16''-ките и да давам грешни пари.
За пръв път нещата станаха като хората. Защо? Не знам. И за да е по-интересно за пръв път не висях на главата на гумаджията, та дори не знам какво е направил
Нито го запомних кой беше. А трябваше!
Извод: Освен машината е важен и човека. Да и разбира, и да му пука
Най-накрая и при мен се реши (поне на 95%) проблема. Пиша с малко закъснение, но сега се сетих да дам обратна връзка. Тази пролет като сложих летните гуми (те са на отделни джанти) - пак на VIP баланса на примекс за 100 лева - проблемът почти изчезна (а гумите не са нови). Направо бих казал че ако има някакво останало биене е направо недоловимо и то при много яко натоварване . Какво го реши - смяната на гумите.
Остават обаче въпроси: Аз от 2 години все на тоя VIP (както на околовтъстното така и на Ботевградско) ходя да ми се смеят хората на 16''-ките и да давам грешни пари.
За пръв път нещата станаха като хората. Защо? Не знам. И за да е по-интересно за пръв път не висях на главата на гумаджията, та дори не знам какво е направил
Извод: Освен машината е важен и човека. Да и разбира, и да му пука
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
-
rumpala 78
kkehayov, В крайна сметка е до балансиране на гумите ли се оказа ,че и аз сега съм в този филм.
-
rumpala 78
kkehayov, Моля да се свържете с мен ако е удобно 0893557633