Оборудване по VIN

Електрически модели на Шкода
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Daring

Шкода Новак

Оборудване по VIN

Мнение от Daring »

Здравейте,
Искам да купя употребяван Enyaq и доколкото разбирам наличието на термопомпа е важен елемент. И т.к. опитвам да купя от openlane, а там много рядко указват дали колата е оборудваната с такава, да попитам как може да се види оборудването на колата по номер на шаси? В Еуратек ходих веднъж и бяха добри да ми разпечатат цялото оборудване, но не мога за всяка кола която ми хване окото да ги притеснявам..
Дарин
xektop

Škoda Ентусиаст

Гараж: Kia Ceed SW 1.5 T-GDI 7 DTC GT LINE
Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE

Оборудване по VIN

Мнение от xektop »

Обърнете се към @Nikolaycenov за съдействие
Аватар
Nikolaycenov

Škoda Фен²

Гараж: .
'18 Skoda Superb SportLine 2.0 TDI, DSG7, 150кс

'22 Skoda Enyaq Fouders Edition iV80
Обратна връзка:

Оборудване по VIN

Мнение от Nikolaycenov »

Daring написа: 07.03.2026, 17:46:51 Здравейте,
Искам да купя употребяван Enyaq и доколкото разбирам наличието на термопомпа е важен елемент. И т.к. опитвам да купя от openlane, а там много рядко указват дали колата е оборудваната с такава, да попитам как може да се види оборудването на колата по номер на шаси? В Еуратек ходих веднъж и бяха добри да ми разпечатат цялото оборудване, но не мога за всяка кола която ми хване окото да ги притеснявам..
Дарин
Пишете VIN в този раздел и ще получите необходимита информация

https://www.skoda-bg.com/forum/viewtopi ... &start=210
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Elroq, Enyaq iV”