Нови емблеми за Октавия 1
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
А тези емблеми продават ли се или са правени? masterOne също има подобна.
TSI Team
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Аз си поръчах от Алиекспреса и са си емблеми с двойно залепващо и чопове. Ще ги снимам по-късно.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Емблемите на горната снимка, са правени с 3М фолио като моите:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Има ги и в ЕТ
- The Hooligan
Кое?ssiliev написа:Има ги и в ЕТ
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- ssiliev
Емблеми Ф80мм. от новия тип ставащи за О1. Каталожен № 5J0 853 621 A AUL - 34,08лв./бр..masterOne написа:Кое?ssiliev написа:Има ги и в ЕТ
Има и тасчета за лети джанти (тапите на централния отвор) с новия вид емблеми. Каталожен № 5JA 601 151 FOD - 15,77лв./бр.
Информацията е от Март 2016
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Ще стане малко тъп спор, като на едно "друго място ",но 70лв за емблемите няма да дам.
Утре ще кача снимка, от 5м,с лепенка за 5лв,и двете, но задната не съм още я сложил. Няма е да я сложа.
В Али - то са по 12$.
Утре ще кача снимка, от 5м,с лепенка за 5лв,и двете, но задната не съм още я сложил. Няма е да я сложа.
В Али - то са по 12$.
- Stefanov
- Гараж: Skoda Octavia I 1.8 20V
Octavia II 2.0 TSI Facelift
Благодарение на Маджо имам тази емблема ,като идея съм я взел от него .
Както написа и Исята с 3м фолио е но доста промени претърпя с допълнителна обработка на файла за да излезе колкото се може по изчистена защото черният цвят при отпечатването се слива мъничко и с белия и става доста кофти ефект.
Колега miroslavmanev за да си сложиш готовата лепенка трябва предварително да си зачистиш с шкурка старата емблема до перфектна гладкост за да не устават мехури с въздух в грапавините ,когато сложиш лепенката с новата емблема а предварително трябва да я центрираш внимателно.
Успех чакаме снимка на новата емблема .
Поздрави .
Както написа и Исята с 3м фолио е но доста промени претърпя с допълнителна обработка на файла за да излезе колкото се може по изчистена защото черният цвят при отпечатването се слива мъничко и с белия и става доста кофти ефект.
Колега miroslavmanev за да си сложиш готовата лепенка трябва предварително да си зачистиш с шкурка старата емблема до перфектна гладкост за да не устават мехури с въздух в грапавините ,когато сложиш лепенката с новата емблема а предварително трябва да я центрираш внимателно.
Успех чакаме снимка на новата емблема .
Поздрави .
- ssiliev
Аз не виждам тука спор.
Като гледам написаното до тук си мисля че miroslavmanev вижда на снимка колата на Stefanov и си мисли че емблемата е от "новия тип" и пита от къде може да се сдобие с такава. Истинската питанка е дали желае да има оригинална на Škoda или предпочита да научи как да си изработи "бутикова" такава.
Аз например преди да си сложа оригинална от "новия тип" си изработих заради старата и олющена емблема отпред около 50 броя зелени пиленца или индианци(зависи кой коя история знае за произхода на емблемата) преди да реша че искам новата(която е всъщност старата визия) емблема
Като гледам написаното до тук си мисля че miroslavmanev вижда на снимка колата на Stefanov и си мисли че емблемата е от "новия тип" и пита от къде може да се сдобие с такава. Истинската питанка е дали желае да има оригинална на Škoda или предпочита да научи как да си изработи "бутикова" такава.
Аз например преди да си сложа оригинална от "новия тип" си изработих заради старата и олющена емблема отпред около 50 броя зелени пиленца или индианци(зависи кой коя история знае за произхода на емблемата) преди да реша че искам новата(която е всъщност старата визия) емблема
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ssiliev
По-горе съм написал от къде са моите и каталожните им номера 
- ssiliev
Между другото имам още около 40 зелени пиленца/индианци за Ф80мм. старата емблема на О1 на автомобилно фолио(каквото и да значи това). Подарявам 
- The Hooligan
Не са пиленца а марули ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)