Мига червена удивителна
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
valkov87
Мига червена удивителна
Здравейте, момчета
от няколко дни преди запалване като дам контакт ми светва червена удивителна на таблото, има три звукови сигнала и след това остава да мига.
Спирачките са без промяна, казанчето за спирачна течност е на максимум.
Няколко пъти не го направи, но в повечето случай е така.
Ще съм благодарен за мнения, поздрави на всички колеги.
Колата е Октавия II, 1.9TDI, по талон е 2007г. но не съм срещал това купе сле 2005.
от няколко дни преди запалване като дам контакт ми светва червена удивителна на таблото, има три звукови сигнала и след това остава да мига.
Спирачките са без промяна, казанчето за спирачна течност е на максимум.
Няколко пъти не го направи, но в повечето случай е така.
Ще съм благодарен за мнения, поздрави на всички колеги.
Колата е Октавия II, 1.9TDI, по талон е 2007г. но не съм срещал това купе сле 2005.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Мига червена удивителна
Антифриз и масло има ли?
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
-
valkov87
Мига червена удивителна
Антифриза е добре, маслото е за смяна на около 10 000 е, тази седмица съм го предвидил за смяна. Но на щеката е както трябва нивото.
-
Kavalcho
Мига червена удивителна
При мен се е получавало такова нещо когато течността за чистачките е намаляла.
-
valkov87
Мига червена удивителна
Течноста за чистачките е пълна преди семица я долях, но ще проверя всички течности.
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Мига червена удивителна
@valkov87, колега снимай какво ти изписва да сме сигурни, че има удивителен с триъгълник, който значи няколко неща или удивителен с кръгче.
-
valkov87
Мига червена удивителна
Удивителен в кръгче, същият знак като за вдигната ръчна спирачка, издава три звукови сигнала и след това само мига в червено, мога да го снимам малко по късно и ще го кача.
- Mad___Max
- Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision
Мига червена удивителна
Това е за спирачната течност.
Ако имаш долей малко. То изглежда, че има но като наливаш ще видиш как "потъва" .
Другият вариант е да се е прецакал поплавъка на капачката за нивото и да лъже че няма.
Пробвай на контакт да развиеш капачката и натисни поплавъка да видиш дали изгасне. Ама сам няма да го видиш, някой трябва да гледа таблото.
Ако имаш долей малко. То изглежда, че има но като наливаш ще видиш как "потъва" .
Другият вариант е да се е прецакал поплавъка на капачката за нивото и да лъже че няма.
Пробвай на контакт да развиеш капачката и натисни поплавъка да видиш дали изгасне. Ама сам няма да го видиш, някой трябва да гледа таблото.
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Мига червена удивителна
По-скоро да повдигне поплавъка ,защото ако го натисне ще продължи да свети
Dieselgate Team member
- Mad___Max
- Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision
Мига червена удивителна
И ти си прав
реалното движение на поплавъка е нагоре, но понеже е в самата капачка и затова така съм написал.
Дано ме е разбрал колегата.
реалното движение на поплавъка е нагоре, но понеже е в самата капачка и затова така съм написал.
Дано ме е разбрал колегата.
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!