Смяна салон

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
SkodaDriver

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb 3 2.0 diesel 190hp

VW Arteon 2.0 TSI 190ho

Seat Leon 2018 1.4TSI 150hp

Смяна салон

Мнение от SkodaDriver »

Здравейте,

От доста време ми се върти в главата да сменя салона на Супърба от текстил към кожа.

Чудя се кои са най-адекватните опции. До тук съм стигнал до следното:
1. Салон от друг Супърб. Проблемът тук е, че има много малко или почти никакви, които да се предлагат. Отделно, че само черния цвят е адекватна опция, тъй като бежовия салон има и бежови елементи по таблото, които биха водили до прекалена комплексност.

2. Кожени седалки custom-made от тапицер - не съм фен на това. Може би ще изглежда не много добре. [smilie=search.gif]

3. Дали не е опция за седалки от други VAG модели Passat B8 или Ауди А4/ А6. Дали някой има информация дали седалките (предни и задни) са еднакви с тези на Супърб 3 и дали може да се подменят съответно? Специално на пасат има доста обяви с черна кожа и алкантара.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”