Подгряване на седалка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
НИКОЛАЙ НЕШЕВ
- Гараж: Шкода супърб 2
- Обратна връзка:
Подгряване на седалка
Не ми върви с тока имам следното питане, на шофьорската седалка ми работи погрева само на кръста а на седало не, какъв може да е проблема
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
подгряване на седалка
Прекъснат кабел. 
-
НИКОЛАЙ НЕШЕВ
- Обратна връзка:
Подгряване на седалка
Този прекъснат кабел как се може да го оправя?
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
подгряване на седалка
Разглобяваш, търсиш къде е прекъснат или направо подменяш по цялото трасе )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
подгряване на седалка
Май смяна на подгрева, не съм чувал да ги запояват.
-
НИКОЛАЙ НЕШЕВ
- Обратна връзка:
Подгряване на седалка
А да се вземе от другата седалка дали може?
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Подгряване на седалка
Може,стига да работи разбира се.
- sen7
- Гараж: Superb II 2.0TDI 170k.c. DSG
Подгряване на седалка
Във всяка седалка имаш две отделни подложки - за дупе и гръб. Много често се прекъсва жичка в някоя от тях и до там. Може да се възстанови, но не си струва. Труда по разглабянето е доста. Ето да видиш как изглежда подложката. Ако намериш кой да ти я демонтира и монтира ми кажи, че и мен ме интересува.
https://www.skoda-parts.com/spare-part/ ... 29531.html|
Ето примерно видео.
https://www.skoda-parts.com/spare-part/ ... 29531.html|
Ето примерно видео.
- Mitak6
- Гараж: Skoda - Superb II PRAHA/facelift/led 2.0 TDI 2014 liftback
Подгряване на седалка
В Еуратек за подгрев на задна седалка преди 4 години искаха 265 лв без труд. Бях ходил в София в едно автотапицерско ателие и там ми бяха казали, че могат да запоят жичката ако някъде се прекъснала, но не говорихме за цена. В Еуратек не запояват жички сменят само с нови. Политика на фирмата ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Подгряване на седалка
Предполагам става въпрос за новa седалкa. На нас това ни обявиха при неработещ подгрев, смяна на седалката с нова!
- Mitak6
- Гараж: Skoda - Superb II PRAHA/facelift/led 2.0 TDI 2014 liftback
Подгряване на седалка
Открих една проформа фактура, която са дали на баща ми през 2018 от Еуратек, колко ще му струва замяната на единия подгрев на задната седалка.Това е цена без труд. Само цена за подгрева и доставката. Един колега от другия форум на Шкода ми беше препоръчал ето това тапицерско ателие. Аз говорих с хората декември 2021 отговориха ми на въпросите, но решихме с баща ми, че няма смисъл да го поправяме подгрева, тъй като ние караме колата повече лятото. Нямам преки наблюдения от работата на това ателие. Това, което ги питах е дали може да запоят жичките на подгрева. Те ми обясниха, че като махнат тапицерята и видят какво е състоянието могат да кажат дали могат да ги запоят или ще се наложи замяната с нов подгрев. Ето една брошура на мястото. 

-
thedu4eto
Подгряване на седалка
Колега по добре си поръчай от Ebay , там има универсални подгреви за по 30-35 Евро. Може и при китайците от АлиЕкспрес да има, тия в Шкода не познават парите ( без значение в коя страна е офиса) и всичките и сервизи са за бой.
-
Galin33
Подгряване на седалка
Да ъпдейтна темата, оказа се че на предните две седалки, работи много слабо подгревът на гърба и на двете е еднакво. Седалките имат и обдухване, та къде да търся проблема и има ли някой в Търново или Стара Загора който може да помогне без да ми одере кожата
))