Шкода Октавия VRS

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Ilmar

Шкода Новак

Шкода Октавия VRS

Мнение от Ilmar »

Здравейте колеги, тъй като съм нов във форума, но имам Октавия ІІ от около 7 години, бих искал да попитам за Октавия с двигател VRS, и както е посочено от 211 к.с. Какво е мнението ви за този двигател. В момента тази, която управлявам е 1,6 MPI, 102 к.с., на газ, и съм изключително доволен, да и само суперлативи, но идва време за смяна. Мога да споделя много за настоящата, на която към момента имам малко повече от 250 000 км. Молбата ми е за този двигател (VRS) или подобен, но с възможност за газ, тъй като годишният ми пробег е значителен. Нямам много представа от другите двигатели TSI и други, нодоколкото зная последните не са с големи възможности за газ.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”