Цялото табло свeти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Baroncho_69
Цялото табло свeти
Здравейте колеги, колата Octavia 1.9 tdi 105hp Вчера пътувах, на колата нищо и нямаше. Паркирах след 2 часа се връщам, цялото табло свети(това се случва при заключена кола и ключа е в ръката ми). Светеше за ръчната спирачка, ABS, ESP, подгрева на свещите, Check Engine, ключа и сервото на волана. Ако може да кажете според вас какво може да е.
Лека вечер
Благодаря предварително!
Лека вечер
Благодаря предварително!
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Цялото табло свти
10 лв. залагам за акумулатор.
-
Baroncho_69
Цялото табло свти
Забравих да добавя, че колата когато я запаля и извадя ключа колата не угасва.
-
Parisatis
- Гараж: Škoda Octavia II 1.9 TDI BLS
Цялото табло свти
Горивна помпа, контактен ключ, реле, има много идентични оплаквания. Няколко минути търсене в гугъл. Колата в бокса и някой, на когото това му е работата, ще оправи нещата. Със сигурност компютъра дава някоя грешка. Моля кажи после причинителя, защото ми е любопитно.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Цялото табло свти
А как така палиш и вадиш ключа???Baroncho_69 написа: 15.06.2022, 21:31:03 Забравих да добавя, че колата когато я запаля и извадя ключа колата не угасва.
На моята Октавия това не е възможно, докато е запалена да извадя ключа?
Günter Stg 1
-
Parisatis
- Гараж: Škoda Octavia II 1.9 TDI BLS
Цялото табло свти
При дизелите се среща този проблем. Той гаси колата, вади ключа, но тя продължава да работи. Горивната помпа продължава да качва гориво и т.н.dimibo написа: 15.06.2022, 23:06:41 А как така палиш и вадиш ключа???
На моята Октавия това не е възможно, докато е запалена да извадя ключа?
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Цялото табло свти
На мен това ми звучи като на проблем с инсталация или проблем с клемореда. Не съм майстор де, има доста по-вещи от мен тук.
- Petk0FF
- Гараж: Без гараж ;)
- Обратна връзка:
Цялото табло свети
На мен ми звучи като проблем със стартера.