Здравейте, колеги имам следния проблем с мощността. Свещи и кабели сменени не прекъсва само няма мощност 1.6 101 коня е

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Здравейте, колеги имам следния проблем с мощността. Свещи и кабели сменени не прекъсва само няма мощност 1.6 101 коня е

Мнение от donci »

Еми закачи я на диагностика, та да се види каква грешка набива.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Е как мислиш, че от тук може да ти дадем мощност? Ако можеше,на драго сърце.
Кажи газ има ли,във високи,ниски или всички обороти няма мощност,горивен ф.?налягане на гориво?мап?дросел?....
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
milen

Шкода Новак

Мнение от milen »

След смяната на ангренажния ремък се изгуби мощноста. Колата е зацепена по белезите но явно не е трябвало защото когато са и сменяли сегментите са я зацепили по техни други белези
kruba

Шкода Новак

Мнение от kruba »

`` колеги имам следния проблем с мощността````
Ами хубаво. :)
Таз кола,няма ли ``малък или голям``теxнически талон?
p.s
Една чистачка,предна.лява или задна ,ако има проблем ,какво правим???
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

kruba написа: 02.05.2022, 22:50:45 Една чистачка,предна.лява или задна ,ако има проблем ,какво правим???
Продаваме колата!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
kruba

Шкода Новак

Мнение от kruba »

Ох боже,боже.
Всички карате шкодовки.
Защо не отиде на таз улица

ul.ptacka mlada boleslav

Nо не ви го казвам.
Таз година,имам пропуск или допуск [smilie=beach.gif]
От преди години или векове [smilie=pleasantry.gif]
Загубен.
При новия ``дубликат``,това което правите,там го няма

Октавя Мк1 - The Hooligan
Аватар
zorozlatanov

Škoda Фен

Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo
Обратна връзка:

Мнение от zorozlatanov »

???
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”