Проблем с Болеро
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Fibrom
- Гараж: O3 1.4 TSI 140 PS
Проблем с Болеро
Привет, колеги
Днес Болерото направи някакъв странен бъг - както си работеше, изведнъж като спрях и исках да го пусна отново, не пожела да стартира. Копчето хлътваше, но медията не тръгваше. Интересното е, че Bluetooth - а му работеше, защото изписваше на екрана кой ме търси, но не можех да проведа разговор - само бутона за отказ на обаждането беше активен.
Спрях в един търговски център после за половин час и като запалих колата си работеше все едно нищо не е било.
Някой от Вас дали е имал подобен проблем?
Днес Болерото направи някакъв странен бъг - както си работеше, изведнъж като спрях и исках да го пусна отново, не пожела да стартира. Копчето хлътваше, но медията не тръгваше. Интересното е, че Bluetooth - а му работеше, защото изписваше на екрана кой ме търси, но не можех да проведа разговор - само бутона за отказ на обаждането беше активен.
Спрях в един търговски център после за половин час и като запалих колата си работеше все едно нищо не е било.
Някой от Вас дали е имал подобен проблем?
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Проблем с Болеро
Нормално. Забива си понякога. Задържаш 10 секунди пауър бутона да се рестартира. Ако не оставяш колата 15 мин да заспи и се оправя. Също така минусовите температури му разказват играта.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Eager
- Гараж: Škoda Kodiak 2 RS
ex Škoda Octavia 4 Combi 2.0 TDI
Проблем с Болеро
Друг пример, но понеже е подобен споделям за бъдещи поколения.
Почти същото се случи с моя Колумбус като се прибирах една вечер. Валеше сняг, беше си студеничко. Имах пуснат подкаст, по едно време се паузира, посегнах да го пусна и системата не реагираше. Така няколко секунди, после се рестартира сама (излезе логото на Шкода и всичко), и след малко подкаста си продължи докъдето беше стигнал без аз да пипам нещо.
Малко ме притесни, не защото изглеждаше страшно - а защото не знаех колко често да го очаквам (колата беше на 200 км). Оттогава обаче не се е случвало, и аз го отдадох на температурата.
Почти същото се случи с моя Колумбус като се прибирах една вечер. Валеше сняг, беше си студеничко. Имах пуснат подкаст, по едно време се паузира, посегнах да го пусна и системата не реагираше. Така няколко секунди, после се рестартира сама (излезе логото на Шкода и всичко), и след малко подкаста си продължи докъдето беше стигнал без аз да пипам нещо.
Малко ме притесни, не защото изглеждаше страшно - а защото не знаех колко често да го очаквам (колата беше на 200 км). Оттогава обаче не се е случвало, и аз го отдадох на температурата.

- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Проблем с Болеро
Моето Болеро на Октавия 3 го направи това миналата година два пъти в едни студове. Или не запалва или пали ама има разни странни неща, които се виждат на дисплея все едно е умрял. Като се стопли се оправя. Бях звъннал на Жорди тогава, той каза да не пипам нищо. Просто като умре ще мина на китаец и това е 
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Проблем с Болеро
А ЕТ правят ли някакви упдейти ? Приемат ли рекламации за подобни проблеми ? Някой проверявал ли е ?
Аз също имам от време на време зависвания, които се оправят след някакво време.
Аз също имам от време на време зависвания, които се оправят след някакво време.
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Проблем с Болеро
При мен стана когато колата беше на 4г и 10месеца ама вече на 152000км, не съм ги питал за гаранция, щото дефакто нямах вече. Според мен поне на моята кола проблемът няма да се реши с ъпдейт, след като е явно , че ниските температури го предизвикваха.
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Проблем с Болеро
Абе, май не е само от ниските температури... Поне при мен. Случва се и нестудени дни да ми се рестартира както свири, или да не сменя заглавието на песните, докато Спотифай е свързан чрез синия зъб. Песните се сменят, де, но заглавията на дисплеят - не. Но, засега така ще карам, 700-800 лв за медия не ми се дават в момента. Като съвсем зАпре, ей го @JORDITO, ще помага.
-
istoyanov
Проблем с Болеро
С две думи това ЕТ не го приемат като текламация ?
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Проблем с Болеро
Ходих веднъж, тогава не правеше проблеми толкова често, както сега. Ъпдейтнали ли са го, или преинсталирали софтуера, и уж за момента тръгна. Сега сравнително често се бъгва, но колата вече не е гаранционна и...
-
istoyanov
Проблем с Болеро
Днес паля, медията се включва, закачам за Carplay, получих входящо и всичко умря... След разкачане, изклюване и включване на медията всичко заспа. Прави ми впечатление, че мноооог бавно тръгва след запалване. Ако обаче сляза от колата до магазин и се върна без да гася никога няма проблем. Тука е така явно 
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Проблем с Болеро
Е съвсем нормално първия старт е доста по-дълъг.
Реално след това си е в готовност.
Реално след това си е в готовност.