Лампи за по-добра осветеност при движение на заден ход.

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
m65

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia II 1.9 TDI (2007) - BLS

Мнение от m65 »

Здравейте!
Четох, четох, и тук, и на други места, но така и не разбрах, е ли възможно да се заменят стандартните лампи, които осветяват пространството зад автомобила при движение на заден ход, с лед лампи, без да има проблем с грешки, прекомерно загряване, или някакви други несгоди?
Бих те ли споделили някой модел такива лампи, ако разбира се е възможна замяната?
Октавията е 2007 година.
Благодаря предварително за информацията!
marvel

Шкода Новак

Гараж: OCTAVIA 2 2006 2.0 FSI
DUSTER ECO-G 2023

Мнение от marvel »

skodko написа: 23.12.2020, 10:37:44 Аз на задната си сложих тези мръсни китайци [smilie=sarcastic.gif] Като бутна задна ме питат от къде си взе дългите за отзад? [smilie=sarcastic.gif]
BGN 16.26 49%OFF | 1156 Whie Canbus XBD Chips LED Car Reverse Bulb Rear Light For VW GOLF MK2 MK3 MK4 MK5 JETTA LUPO PASSAT TRANSPORTER T4 T5
https://a.aliexpress.com/_mMlyY4p
ИзображениеИзображениеИзображение
С такива съм, светят много добре. Разгледай темата има и други.
m65

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia II 1.9 TDI (2007) - BLS

Мнение от m65 »

marvel написа: 02.12.2021, 08:47:26 Аз на задната си сложих тези мръсни китайци [smilie=sarcastic.gif] Като бутна задна ме питат от къде си взе дългите за отзад?
Точно това имам предвид.
Благодаря!
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”