eror 02390

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
m65

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia II 1.9 TDI (2007) - BLS

eror 02390

Мнение от m65 »

Здравейте!
Пуснах една диагностика, и се получи информация с код за грешка - 02390. Програмата изтрива грешката, но тя отново се появява.
Това, до колкото успях да забера, е нещо свързано с някои светлини. Преди това се бях заиграл с настройката на късите светлини, които по презумпция светват в ролята на дневни такива при запалване, и ги направих да светят на 30%, с цел щадене на лампите. Изключих също и задните габарити, когато съм на дневни светлини. Мъчих се, също, и да активирам функцията - Изпрати ме в къщи, но не успях.
Та общо взето, това са нещата които пипах като настройки, и явно с нещо от това е свързана и грешката, която не може да се изтрие.
Ако някой има представа от тази грешка, бих бил благодарен да получа някаква информация за проблема.

Живи и здрави!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”