Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Въпреки ,че тази тема е дискутирана много пъти и тук и в други форуми ,мисля че ще е полезна особено за собствениците на 02/02 ф.л.(може би и за другите модели).Та днес даде сухо ,слънчево и свободно време (около половин час ) и реших да си изчистя пространството между калниците и подкалниците.Въпреки ,че съм го правил преди 3 години ,резултата беше шокиращ!Извадих прилична купчина от листа и пръчици омешани с буци кал. Не ми се мисли този микс през зимата и във влажно време ,когато е напоен с вода и стои с месеци/години вътре ,какво се случва с ламарините:
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Не е само за О2, важи със сигурност за О1, О2, С1 и С2. Както и за еквивалентните вагини. На един познат голфа се сдоби с красива дупка от ръжда заради това. Почти съм сигурен, че и за 3-тата генерация на Шкода също е в сила.
makaveli, Маха се ,може и частично.Вземаш ключе торкс ,развиваш болтовете на подкалника един по един ,издърпваш кората на подкалника и започваш да вадиш мизерията отвътре.Изкъртваш и премахваш буците кал и листата.Ако искаш можеш да минеш и с водоструйка пространството.След ,като извадиш цялата мизерия ,си наместваш кората и завиваш болтовете.
До "ВСИЧКИ" - Това определено трябва да се чисти редовно. До някъде зависи в какви условия си прекарва Дните Автомобила. Аз редовно виждам листа и като цяло гадории около чистачките и следователно няма как да не влизат под кората на чистачките а от там и към подкалниците. При "Skoda Superb 2 Face Lift Combi" е по-добре, спрямо "Skoda Octavia 1 Combi". При "Octavia"-та съм свалял подкалника след повече от Месец суша и жега и вътре калта беше мокра. Ако редовно виждате мизерии около чистачките - при смяна на гуми почиствайте. Ако рядко виждате - може и веднъж в Годината. Някъде бях чел, че ако няма удар по калника/прага (да се наруши заводското поцинковане), макар и да има гняс, нямало да тръгне ръжда. Някак си, хем звучи логично, хем не го вярвам. В крайна сметка наистина е въпрос на Един Час (предни подкалници и кора под чистачките) - аз го чистя и не размишлявам (така или иначе не ми се отдава последното).