Проблем с мигачи
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
jivko jivkov
Проблем с мигачи
Здравейте понякога имам следния проблем.При включване на десен мигач започва да свети левия , не го прави постоянно.става въпрос за О2 2005г.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
проблем с мигачи
Ако е решено като в О1 (за което не съм 100% сигурен), имаш реле за смяна. На О1 е вътре в бутона за аварийни светлини - сменя се целия. За О1 беше около 60 лв оригинално.
-
jivko jivkov
проблем с мигачи
аха ок благодаря ще го проверя
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
проблем с мигачи
О2 няма реле ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
Demitar
Проблем с мигачи
Здравей,колега,
Ако си решил проблема, моля пиши аз съм със същия О2 2009
Ако си решил проблема, моля пиши аз съм със същия О2 2009
jivko jivkov написа: 11.12.2019, 20:24:02 Здравейте понякога имам следния проблем.При включване на десен мигач започва да свети левия , не го прави постоянно.става въпрос за О2 2005г.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Проблем с мигачи
Много притеснителен проблем от гледна точка на безопасността. Аз веднага бих отишъл в ЕТ и да оправят нещата с оригинални части.
-
petrova
Проблем с мигачи
Имах същия проблем, включвайки десен мигач се пускаше левия... Смених лостчето за мигачите и проблема се реши. Колата ми е октавия 2005