Здравейте, случайно някой да има диаграма на свързване на навигация Амундсен ?
Edit: Blackpearl: Mоля, редактрайте заглавието и информацията. Напишете за какъв автомобил и коя година става дума, за да могат да Ви помогнат колегите, а не да хвърлят боб!
Amundsen Wiring
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
bgatev
-
bgatev
Amundsen Wiring
Edit: Blackpearl: Mоля, редактрайте заглавието и информацията. Напишете за какъв автомобил и коя година става дума, за да могат да Ви помогнат колегите, а не да хвърлят боб!
Здравей, в секция Октавия 3 - сигурно ми трябва за Октавия 3. Относно година на колата - този тип навигация се слага на всички модели след 2013.
....иначе казано Амундсен за Октавия 3 2014г. - Quadlock куплунга обикновено се намира в жабката.
Търся нещо от рода на: https://www.motor-talk.de/bilder/kein-z ... 91800.html
Здравей, в секция Октавия 3 - сигурно ми трябва за Октавия 3. Относно година на колата - този тип навигация се слага на всички модели след 2013.
....иначе казано Амундсен за Октавия 3 2014г. - Quadlock куплунга обикновено се намира в жабката.
Търся нещо от рода на: https://www.motor-talk.de/bilder/kein-z ... 91800.html
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Amundsen Wiring
Не мисля,че някой тук ще ти даде този тип информация, тъй като едва ли някой има достъп до сервизните схеми на Шкода в Еуратек. Ако обясниш по-подробно каква е целта на занятието и какъв ти е проблема, може би ще бъде по-лесно.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
bgatev
Amundsen Wiring
Като цяло всичко тръгна от свързване на една камера за задно виждане. Търсих доста и видях, че трябва да се свърже към пин 6 и 12. След разглеждане на доста вида куадлоци не видях защо точно там трябва да свържа камерата и затова пуснах и темата, ако може някой да даде описание точно на моя куадлок. За сега не съм намерил описание на куадлока точно за шкодата и незнам на кое описание да вярвам, а проба-грешка може да струва много.
Другото, което ми трябва е кой пин е remote за усилвател
Другото, което ми трябва е кой пин е remote за усилвател
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Amundsen Wiring
За модел си прав. За Амундсена обаче не си.bgatev написа: 07.11.2018, 15:59:32 Здравей, в секция Октавия 3 - сигурно ми трябва за Октавия 3. Относно година на колата - този тип навигация се слага на всички модели след 2013.
Биват 3 вида: МИБ1 МИБ2 -различен софтуер и МИБ2.5 в момента.
Като първите излизат до 03.2015,след това излиза подобрена версия, но пък за там кабелаците са едни и същи.
Вече за последните- стъклата, има още един кабел, има и сим карта за АППове и тем подобни джиджавки.
За пин, JORDITO ще ти помогне. Слага се на 6 и 10 май по-спомен.
Махаш буксата (куплунга), освобождаваш синьото, махаш му чоповете да могат да влязат пиновете и си ти!

- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Amundsen Wiring
bgatev, ми кажи, че за камера питаш. Ако си от София, ела да ти я свържа. Пиши на лично един телефон.
Remote за усилвателя трябва да погледна, но мисля,че е син кабел на power буксата.
Remote за усилвателя трябва да погледна, но мисля,че е син кабел на power буксата.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS