Ако се наложи, може да ви тормозя пак с въпроси. Бъдете живи и здрави и само безаварийни км!Избор на Октавия 2
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Joro M
Избор на Октавия 2
Много ви благодаря хора за ценните съвети, който ми дадохте!
Ако се наложи, може да ви тормозя пак с въпроси. Бъдете живи и здрави и само безаварийни км!
Ако се наложи, може да ви тормозя пак с въпроси. Бъдете живи и здрави и само безаварийни км!-
sasho
- Гараж: Skoda Octavia 2, 1.9 TDI DSG
Избор на Октавия 2
DPFа ако е читав при покупката и ползаш свестни масла и горива, би трябвало да не прави проблем, на извънградското ще регенерира ако има нещо. За тази ви цел мисля, че ще останете доволни, ако попаднете на читав екземпляр, закачете я на компютърна диагностика преди покупката ако е дизел да видят дюзи и прочее 
-
Hilipollas
Избор на Октавия 2
Привет на всички членове от групата.Мой съсед в Германия на 83 години си продава Шкодата -Октавия 1, 9 ТДИ -105 к.с,мотор BLS с DPF производство юни 2007г.на реални 96,178 км.Колата винаги е била в гараж и всичко е оригинално по нея.Продава ми я за 5000 евро.Та да попитам: Заслужава ли си съотношение цена- автомобил? Благодаря на всички отговорили ми.Бъдете здрави!
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Избор на Октавия 2
Като видиш в сайтовете какви курници и на какви цени се продават, въобще не бих се замислил. Едно обстойно обслужване и ще те слуша дълги години.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Избор на Октавия 2
Заслужава си
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
Milan Milanov
- Гараж: Октавия 2, CFHC, DSG комби
Тойота Корола '04 , 1.6 автоматик
Избор на Октавия 2
Дядото прави подарък направо, да не е решил да става пешеходец?
-
Parisatis
- Гараж: Škoda Octavia II 1.9 TDI BLS
Избор на Октавия 2
Преди поскъпването взех същата, но 2008 за 5000 лв. Обаче щом е немска, реални километри, гаражна и всичко е изправно си е оферта. Много здрав автомобил. Както казаха колегите , преглед в сервиз за ръжди и грешки в компютъра.Hilipollas написа: 30.01.2023, 20:41:15 Мой съсед в Германия на 83 години си продава Шкодата -Октавия 1, 9 ТДИ -105 к.с,мотор BLS с DPF производство юни 2007г.на реални 96,178 км.Колата винаги е била в гараж и всичко е оригинално по нея.Продава ми я за 5000 евро
Аз съм в същата ситуация и не е ок. Вземете си бензинка. Нито за ДПФ-а е добре, а и като цяло за горивната система, за парно зимата забравяш при тези кратки разстояния. Основно се кара до вилата вече, а до работа пеша или служебна кола.Joro M написа: 11.09.2020, 21:40:29 Търся кола, жената да може да ходи до работа, която е на 1,5км от нас (именно и за това ме притеснява, да не създава проблем с ДПФ и геометрия) И събота и Неделя, да можем да отидем до село на 60км в посока,