Срещи в София

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M

Ежедневни приказки в София

Мнение от Vinci74 »

zloQQ написа:Аз нямах в предвид заигравката на светофара, Боби. Т’ва за опъването на ластици със 190 от двигател 1.2 срещу 3.0 просто ми е малко в сферата на комиксите. Както Иван каза, единия човек си кара, другия се дърпа, хахах. Преди два дни и аз подгоних едни светофар, минах го и пуснах газта...и ме изряза яко една Астра. И на следващия светофар, пича ми вика: “Искаш ли реванш?”. Не бе, братче, аз светофара гоня, к’ви дръпки, хахаха :)
Та за т’ва писах, че ми е малко, да не кажа, доста, нереално т’ва писание [smilie=pleasantry.gif]

Този комикс как ще го коментираш? Давам ти жокер: Шкодата е с параметрите на моето Монте Карло!!! НИКОГА не говоря празни приказки, щеше да го знаеш ако ме познаваше.

Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Vinci74, и когато свърши спускането умря :)
Страхотни коли са Фабиите, но са изтребители до 60 и да могат да вдигнат 170-180, но вече всяка нова кола го може това :)
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Мнение от Vinci74 »

Аз стигнах 190 и ми свърши магистралата при Благоевград. Като сложа летния Бриджстоун с 17" джанти ще ти уредя един личен тестдрайв като мой навигатор и ще замерим някъде какво може и какво не Фабията (в мое оправдание ще кажа че не е допингирана - с чип де).
Не ми стигнаха париците иначе знам какво щях да си взема - Octavia vRS 245 Combi ..... Червена!.... още не е късно. [smilie=hunter.gif]
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Vinci74, е нали имам същата, не е Карло и без чип, и знам какво може :)
А Октавията [smilie=good.gif]
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Милене, може би е случайно, че и двата пъти като мръдна над 200 километража се е паднало нанадолнище [smilie=sarcastic.gif]
А т’ва, че си стигнал 190 и ти е свършила магистралата е лошо, щото от София си е доста път докато се набере до тези заветни 190 км/ч...което е странно в същия момент, щото беше писал т'ва: "И не успяваше защото го бях настъпил Карлото с едни 190 км/ч". Аз разбрах, че си поддържал тази скорост, а то май излиза, че си ги стигнал на края. Явно не съм разбрал, както трябва написаното от теб, за което се извинявам [smilie=sarcastic.gif]
Но, както казваш, не е късно да върнеш Фабията и да вземеш една “245” - т’ва ще е съвсем друга бира! Дай Боже - всекиму!
Но, ако трябва да съм сериозен:
Аз никъде не съм казал, че колата не вдига 190 и че не може да си поддържал тази скорост до Благоевград! Разбира се, че може! С’а, малко е съмнително да се случи в реалността, предвид трасето и да можеш да постигнеш средна скорост повече от 150 км/ч примерно, но т’ва е друга тема. Мисълта ми беше, че тези изказвания, как някой се напъвал и се изкривил от яд, щото Монте-то го е разцепило с “шофер на баварец с лоши навици” в него...даже не искам да казвам как ми звучат или да ги категоризирам! Може грешката да е в мен, но аз примерно знам, че 3.0 в нормално състояние просто няма как да го настигнеш дори. Тези двигатели нямат проблем да се карат с 220 на круз-контрол, а Карло-то не ги стига по нанадолнище вероятно. Сигурен съм, че много добре го знаеш т’ва! И ми е едно такова, малко смесени чувства, като чуя за тея сравнения 1.2 vs 3.0 [smilie=sarcastic.gif]
Монте Карло-то е много красива кола, даже бих казал, най-готината Фабия според мен, но в случая ѝ се губят 1.0+ литра и 2 цилиндъра при тези сравнения, които коментираме.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

спорът ще се уреди още тази вечер или на масата или след нея на права отсечка [smilie=hunter.gif]
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

А къде беше мястото за паркиране? Пицарията ще я намеря, ама кое ниво беше целта...?
[smilie=pardon.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

zloQQ, Ринг Мол жълт сектор (-1).

Там се виждат къде са струпани Шкоди.

Някои ще ходим към 9 без 10. Ако случайно има някаква игра да има време преди пицата...
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Мнение от Vinci74 »

На мен пък са ми смесени чувствата да си говорим за комикси и нанадолнища!
1,2 vs 3,0 ? ...... изпускаш и един друг факт теглото на автомобилите! Фабията мисля че беше тон и малко, а Х3 и Х5 да ми кажеш колко тежат? Къде е поведението на автомобил с 1,2 двигател и леко купе, и какво е поведението на едно тежко купе, па макар и с мощен двигател. Някой май е пропуснал часа по физика? Извинявам се за нападката (вече успя една комшийка да ми вдигне ...... кръвното де, за съжаление). Предлагам разговора да го продължим в пицарията, както и да обсъдим от къде минава и къде свършва "аутобанът". И съм ги подържал 190 и съм ги набирал тези прословути километри в час за "Тома неверни" го казвам. [smilie=diablo.gif]
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Не го приемам като нападка - няма грижи! Дори не споря, а коментирам...
Колкото до нервите - мани я комшийката. По-добре ела с настроение за лаф, а не с високо кръвно. В крайна сметка - живота е, за да се кефим, нали ;)
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Мнение от bondo »

Живота е за да се пуснат Винци и Жордито [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
admin

Site Admin

Гараж: Шкода
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от admin »

Ако още някой напише спам в тази тема, се трие директно.

Ще е полезно, ако модераторите на Фейсбук добавят срещите по градове в календара на Фейсбук.
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Срещи в София

Мнение от digitalundgrd »

Аз съм в мола. И директно се качвам в пицарията [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Stuci »

Наздраве! :)
IMG_20180209_215828522_HDR.jpg
IMG_20180209_215402607.jpg
IMG_20180209_215803301_HDR.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
goAPR
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Срещи в София

Мнение от BlackPearl »

Наздраве, машини!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”