Милене, може би е случайно, че и двата пъти като мръдна над 200 километража се е паднало нанадолнище
А т’ва, че си стигнал 190 и ти е свършила магистралата е лошо, щото от София си е доста път докато се набере до тези заветни 190 км/ч...което е странно в същия момент, щото беше писал т'ва: "И не успяваше защото го бях настъпил Карлото с едни 190 км/ч". Аз разбрах, че си поддържал тази скорост, а то май излиза, че си ги стигнал на края. Явно не съм разбрал, както трябва написаното от теб, за което се извинявам
Но, както казваш, не е късно да върнеш Фабията и да вземеш една “245” - т’ва ще е съвсем друга бира! Дай Боже - всекиму!
Но, ако трябва да съм сериозен:
Аз никъде не съм казал, че колата не вдига 190 и че не може да си поддържал тази скорост до Благоевград! Разбира се, че може! С’а, малко е съмнително да се случи в реалността, предвид трасето и да можеш да постигнеш средна скорост повече от 150 км/ч примерно, но т’ва е друга тема. Мисълта ми беше, че тези изказвания, как някой се напъвал и се изкривил от яд, щото Монте-то го е разцепило с “шофер на баварец с лоши навици” в него...даже не искам да казвам как ми звучат или да ги категоризирам! Може грешката да е в мен, но аз примерно знам, че 3.0 в нормално състояние просто няма как да го настигнеш дори. Тези двигатели нямат проблем да се карат с 220 на круз-контрол, а Карло-то не ги стига по нанадолнище вероятно. Сигурен съм, че много добре го знаеш т’ва! И ми е едно такова, малко смесени чувства, като чуя за тея сравнения 1.2 vs 3.0
Монте Карло-то е много красива кола, даже бих казал, най-готината Фабия според мен, но в случая ѝ се губят 1.0+ литра и 2 цилиндъра при тези сравнения, които коментираме.