Октавия 4 / Octavia IV Facelift - общо обсъждане на модела

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
JAY

Шкода Новак

Гараж: Octavia 4 FL Combi 1.5 TSI m-HEV 110kW 7DSG

Октавия 4 / Octavia IV Facelift - общо обсъждане на модела

Мнение от JAY »

Да, там ми е зададен Gemini, но въпреки това не става [smilie=fool.gif] В системните настройки на телефона, за приложения по подразбиране, на дигитален асистент ми дава да избера просто Google - няма конкретно Gemini или Google Assistant. Играх си с различни AI, които да ми помогнат с настройките, но без успех. Най-логичното предположение е, че проблемът е или във версия на Андроид (което за @xektop явно не е проблем) или просто за моя Google профил функционалността все още не е интегрирана.

Изображение
Octavia Combi 4 FL MY2025, 1.5 TSI 110kW 7DSG

Ex: Octavia Liftback 3 FL MY2020, 1.5 TSI 110kW 6MT
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”