Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car в Octavia 3
rosen ivanov, това е функция не е проблем.
За да работи в движение трябва да е "одобрено" приложението.
За мирорлинк виж Sygic.
За мирорлинк виж Sygic.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Не става тоя Sygic - и това е....не знам вие как го виждате.ТТодоров написа: 22.08.2018, 08:32:20 rosen ivanov, това е функция не е проблем.
За мирорлинк виж Sygic.
Ще взема да сложа един стар телефон в жабката на колата с андроид - ей така да ми е кеф че нещо върви - с тия iOS не става работата кат хората.
-
rosen ivanov
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI
Извинявам се че не съм пояснил.Става въпрос за телефон с андроид (sony z) и Sygic и още някаква офлайн навигация и при двете е същото-излиза картата, изчислява маршрут и при тръгване- до там.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Това в финкция, която трябва да се прекодира в колата, че да се разреши пускането на видео (динамично съдържание) по време на движение, същия проблем го има и на Колумбусите. Трябва си хакване. Това няма общо с модела (ОС) на телефоните
Günter Stg 1
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Кой използваш?За да работи навито в движение,трябва да е платения Sygic Car Navigation.
-
rosen ivanov
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI
Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Безплатна тестова версия която на телефона върви перфектно.igeorgiev82 написа: 22.08.2018, 10:27:25Кой използваш?За да работи навито в движение,трябва да е платения Sygic Car Navigation.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Хак-а с гледане на цялото съдържание на тел работи с андроид ауто v.2.9. Е да ама са го фикснали да иска ъпдейт и забива.Tа ако някой докопа инфо как да се хакнат новите версии да пише. Искам youtube и mtelnow да тръгнат поне 
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
E, 2.9 е стара версия. Следват 3.0 до 3.5 като последна. След коя спира за БГ?
Сложих за проба 3.5 на таблета и работи без да коментира къде съм. Показва карта от Гугъл мапс предполагам. Няма как да го закача към кола в момента
Пробвайте без да е закачено към кола ще показва ли навигация, телефон и медия.
Сложих за проба 3.5 на таблета и работи без да коментира къде съм. Показва карта от Гугъл мапс предполагам. Няма как да го закача към кола в момента
Пробвайте без да е закачено към кола ще показва ли навигация, телефон и медия.
TSI Team
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Хак-а се казва Мирър линкSvetilio написа: 22.08.2018, 20:31:56 Хак-а с гледане на цялото съдържание на тел работи с андроид ауто v.2.9. Е да ама са го фикснали да иска ъпдейт и забива.Tа ако някой докопа инфо как да се хакнат новите версии да пише. Искам youtube и mtelnow да тръгнат поне![]()
- TheSaint
- Обратна връзка:
При мен си работят всички версии на андроид ауто но не тръгва youtube .Имам mirror link но не дова грешка и предполагам проблема е някъде в телефона / S7/. Освен да пробвам с друг кабел и/или тел ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Адаш, току що слязох да направя клип как е при мен с мирър линка, телефона (S8) се клонира изцяло на екрана на болерото и има всичко, което бачка и на телефона (ютуб, браузър, телевизия итн).
- odo
- Гараж: Х3 М40i
SimichOil,
днес говорих с един iOS програмист, човека каза че е напълно нормално да нямаш гугъл мапс и сиджик, защото все още не се пуснати версиите им които ще работят с car play. Докато епъл официоално не представят 12-та на 11/09 нищо няма да тръгне. Така че чакаме 11-ти.
днес говорих с един iOS програмист, човека каза че е напълно нормално да нямаш гугъл мапс и сиджик, защото все още не се пуснати версиите им които ще работят с car play. Докато епъл официоално не представят 12-та на 11/09 нищо няма да тръгне. Така че чакаме 11-ти.
- TheSaint
- Обратна връзка:
Адаш..а какво имаш качено като програми на тел? С car mode на самсунг се виждат само няколко приложения. Проблема при мен е в софтуера на тел а не в колата ...
- digitalundgrd
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Като програми car mode, andoid auto, waze, spotify , Aa Launcher и може би ключовото е, че телефонът е руутнат (ама той е така още от самото начало и нямам опит с неруутнат Самсунг).Svetilio написа: 29.08.2018, 22:54:03 Адаш..а какво имаш качено като програми на тел? С car mode на самсунг се виждат само няколко приложения. Проблема при мен е в софтуера на тел а не в колата ...
- miro
Аз отдавна се опитвам да клонирам телефона на Амундсен-а и максимумът е Car mode на Самсунг. Имах S6,сега S9 Samsung и не става. Иначе Andoid auto си работи, всички Mirror link приложения, които съм пробвал също. Така и не намерих начин да го подкарам...иначе като го свържа за малко виждам екрана на телефона и на Амундсена и после минава на Car modedigitalundgrd написа: 30.08.2018, 00:05:41Като програми car mode, andoid auto, waze, spotify , Aa Launcher и може би ключовото е, че телефонът е руутнат (ама той е така още от самото начало и нямам опит с неруутнат Самсунг).Svetilio написа: 29.08.2018, 22:54:03 Адаш..а какво имаш качено като програми на тел? С car mode на самсунг се виждат само няколко приложения. Проблема при мен е в софтуера на тел а не в колата ...