Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Сивият цвят на твоята е уникален за модела. Страхотно подчертава линиите на колата. Агресията може да се засили с джанти в много контрастен цвят например. Виждал съм страхотни комбинации. Но винаги поне 19" и задължително тръшнати.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
kalata написа: Сивият цвят на твоята е уникален за модела. Страхотно подчертава линиите на колата. Агресията може да се засили с джанти в много контрастен цвят например. Виждал съм страхотни комбинации. Но винаги поне 19" и задължително тръшнати.
Така е. Мишото Сиво е много ефектно и носи на цвят джанта и тръшване ето това.
Не е 19ка, но е много приятна за каране...........ГАРАНТИРАММММММ
skoda3 (1).jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Днес покарах новия 1,5 тси.
Доста неприятен звук дразнещ тъпанчетата в режим на 2 цилиндъра.
Много пъти я пробвах, УСКОРЯВА НА ТЛАСЪЦИ.
Много е гадно това за мен. Докато ги има, вземайте 1,4тси.Много по-рафиниран!
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
ще свикнат, ще свикнат...ще стане като с фейслифта, кога го плюеха всички, кога ние с "неразделените фарове" станахме малцинство
ще се навъдят собственици, ще хванат да го превъзнасят и след няколко месеца 1.4 ще е архивен и 1.5 ще е "във всяко отношение по-добър".
Готов съм да се обзаложа
Само да споделя има вече кръпка за двигателя, вдигал си оборотите доста без причина, но го оправили.
Аз се бях хвърлил на 1.5. Накрая се отказах заради баща ми, който рече и отсече никога да не взимам кола с нов двигател. Та реших да заложа на изпитаното. Не съм карал 1.5, но 1.4 за момента ми се стува отличен. Дано и за в бъдеще остана с това мнение.
1.4 го изчистиха от "детски болести",че в началото си имаше някой бъгове,но това е в миналото.Веднъж съм карал Сеат с такъв и ми хареса как се държи машинката.Приятен ми се стори