Ей това е хубава работа.Поздравления.
RS-TDI
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
RS-TDI
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- TSI-LK
- Гараж: TDI
RS-TDI
Прав си, май сложих някаква друга снимка
Но поне отдолу се вижда това, което реално е монтирано.
При дизела малко си губи смисъла без да се махне ДПФ и катализатор, но поне сега в студовете излизаше дим и от двете страни
Засега ще ги запазя и двете, въпреки че една муха нещо ми жужи около главата![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Но поне отдолу се вижда това, което реално е монтирано.
При дизела малко си губи смисъла без да се махне ДПФ и катализатор, но поне сега в студовете излизаше дим и от двете страни
Засега ще ги запазя и двете, въпреки че една муха нещо ми жужи около главата
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- TSI-LK
RS-TDI
Ха ха, да, точно така.
Само мисълта, че зимата ще пуши от едната страна ме подтикна максимално бързо да направя този ъпгрейд.
Ако не беше с фейк десен накрайник, правата генерация без разклонения на две е по - добрия вариант.
Само мисълта, че зимата ще пуши от едната страна ме подтикна максимално бързо да направя този ъпгрейд.
Ако не беше с фейк десен накрайник, правата генерация без разклонения на две е по - добрия вариант.
- TSI-LK
RS-TDI
Когато поръчвах колата и тествах като цяло О3, реших че фабричното ниво на озвучаване не ми допада.
Затова я поръчах с Canton аудио пакет. Доплащането не беше особено голямо.
Дефакто нямах и свръхочаквания към него, но все пак има голям разлика от базовото.
Допреди това карах кола във високия клас и бях сигурен, че ще открия разни неща за подобрение по купето.
Едно от тях принципно е шумо/звукоизолацията.
Като по - висок модел уж, особено и с поръчкова аудио система, очаквах да са пипнали от Шкода тук - там.
Ноооо, няма такъв филм. Все пак бюджетни истории.
Не се мина дълго и заръчах един голям кашон със битумен виброизолационен материал, както и втори тип от микропореста гума.
Първата част на този "проект" е багажното отделение и под задната седалка.
При размонтирването на оборудването се вижда, че почти никъде няма нищо сложено. Малко изключение са задните арки и около фабричния субуфер.
Ето как изглежда:
И се започна с работата - парче по парче, лента по лента докато цялата повърхност първо се покрие с бутумния материал. Без да се пести, на няколко слоя
После хубаво уплътняване на кухини и довършване с микропорестата гума.
В полу - завършен вид изглежда така:
Аз съм много доволен от резултата, определено откъм багажната част доста се подобриха нещата.
Същото важи и за басът на фабричния суб.
По - натам през пролетта мисля да се заема с вратите, но за това ще е нужно хубаво и слънчево време, защото работата е доста пипкава!
Затова я поръчах с Canton аудио пакет. Доплащането не беше особено голямо.
Дефакто нямах и свръхочаквания към него, но все пак има голям разлика от базовото.
Допреди това карах кола във високия клас и бях сигурен, че ще открия разни неща за подобрение по купето.
Едно от тях принципно е шумо/звукоизолацията.
Като по - висок модел уж, особено и с поръчкова аудио система, очаквах да са пипнали от Шкода тук - там.
Ноооо, няма такъв филм. Все пак бюджетни истории.
Не се мина дълго и заръчах един голям кашон със битумен виброизолационен материал, както и втори тип от микропореста гума.
Първата част на този "проект" е багажното отделение и под задната седалка.
При размонтирването на оборудването се вижда, че почти никъде няма нищо сложено. Малко изключение са задните арки и около фабричния субуфер.
Ето как изглежда:
И се започна с работата - парче по парче, лента по лента докато цялата повърхност първо се покрие с бутумния материал. Без да се пести, на няколко слоя
После хубаво уплътняване на кухини и довършване с микропорестата гума.
В полу - завършен вид изглежда така:
Аз съм много доволен от резултата, определено откъм багажната част доста се подобриха нещата.
Същото важи и за басът на фабричния суб.
По - натам през пролетта мисля да се заема с вратите, но за това ще е нужно хубаво и слънчево време, защото работата е доста пипкава!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
RS-TDI
Като по учебник действаш, евала!За вратите ще ти е малко тегаво, че почти целите са затворени отвътре.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- TSI-LK
RS-TDI
След изолацията на багажника държа да отбележа, че и фабричният суб засвири по - ниско и осезаемо.
Въпреки това вече си бях поръчал кутия за вграждане на същото място.
Много съм доволен от професионализма на хората, перфектна изработка и пасване!
Ето как изглежда бокса:
Дори ми направиха място на него за осветлението на багажника, както и за 12 волтовия изход.
С две думи много добре!
Единствената ми лека драма и как точно да го захвана, но и по това работя.
Оборудвах бокса с един хубав двуканален Audison 10 инча и газззз.
Междувпрочем специалистите от Авител доста цъкаха като видяха изработката на кутията.
Фабричният драйвер е 2 х 8 ома, но усилвателите на О3 фейслифт могат вече да работят и с различен от този импеданс.
За нормален аудио потребите разликата в звука става главоломна.
От Шкода обаче са направили една настройка на DSP-то, че след 2/3 от усилването следва корекция на нискочестотния звук с цел да не изгори фабричния говорител.
С това нещо до някъде ще се преборя с вграждане на втори външен усилвател с по - висока мощност.
Въпреки това вече си бях поръчал кутия за вграждане на същото място.
Много съм доволен от професионализма на хората, перфектна изработка и пасване!
Ето как изглежда бокса:
Дори ми направиха място на него за осветлението на багажника, както и за 12 волтовия изход.
С две думи много добре!
Единствената ми лека драма и как точно да го захвана, но и по това работя.
Оборудвах бокса с един хубав двуканален Audison 10 инча и газззз.
Междувпрочем специалистите от Авител доста цъкаха като видяха изработката на кутията.
Фабричният драйвер е 2 х 8 ома, но усилвателите на О3 фейслифт могат вече да работят и с различен от този импеданс.
За нормален аудио потребите разликата в звука става главоломна.
От Шкода обаче са направили една настройка на DSP-то, че след 2/3 от усилването следва корекция на нискочестотния звук с цел да не изгори фабричния говорител.
С това нещо до някъде ще се преборя с вграждане на втори външен усилвател с по - висока мощност.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
RS-TDI
Еха
за доработките. Не се и съмнявам, че има голяма разлика в звука както на кантона, така и откъм обезшумяване.
Би ли споделил откъде поръча кутията, защото след 2-3 месеца ще трябва да сменя моя субуфер с детска количка и не искам да се разделям с плътния хубав бас който имам сега. Ще се прежаля и ще сложа една такава кутия и аз.
П.с. Намерих май http://sklep.basser.pl/en/93-skoda/
Как стои въпроса с доставката до България ?
за доработките. Не се и съмнявам, че има голяма разлика в звука както на кантона, така и откъм обезшумяване. Би ли споделил откъде поръча кутията, защото след 2-3 месеца ще трябва да сменя моя субуфер с детска количка и не искам да се разделям с плътния хубав бас който имам сега. Ще се прежаля и ще сложа една такава кутия и аз.
П.с. Намерих май http://sklep.basser.pl/en/93-skoda/
Как стои въпроса с доставката до България ?
- TSI-LK
RS-TDI
Да, това е сайта.
Просто не исках да правя реклама.
Кутиите им са много изпипани, дори имат фрезовани марка и модел на автомобила.
Доставката стана за няколко работни дни ( мисля 4-5 ).
При мен имаше забавяне докато намерят материала за тапициране, че бил уж по - специфичен.
Ще направя снимки да се види как стои реално на О3.
Просто не исках да правя реклама.
Кутиите им са много изпипани, дори имат фрезовани марка и модел на автомобила.
Доставката стана за няколко работни дни ( мисля 4-5 ).
При мен имаше забавяне докато намерят материала за тапициране, че бил уж по - специфичен.
Ще направя снимки да се види как стои реално на О3.
- TSI-LK
RS-TDI
Аз лично ползвам два вида битумен материал - единият са листове Silent Coat, а другото са битумни ленти - взимам ги от Практикер.
Листовете стават за по - големи площи, лентата за специфични места, както и за втори/трети слой.
За това, което свърших до тук съм вложил 4 кв.м листове Silent Coat и 2-3 летни ( по спомен ).
Микропорестата гума беше към 4-5 квадрата.
За цяла кола е трудно да се каже, много зависи от автомобила, както и от желанието ти.
Аз като правя изолация материал не пестя, лепя навсякъде, повтарям и потретвам където са местата с източник на шум.
Листовете стават за по - големи площи, лентата за специфични места, както и за втори/трети слой.
За това, което свърших до тук съм вложил 4 кв.м листове Silent Coat и 2-3 летни ( по спомен ).
Микропорестата гума беше към 4-5 квадрата.
За цяла кола е трудно да се каже, много зависи от автомобила, както и от желанието ти.
Аз като правя изолация материал не пестя, лепя навсякъде, повтарям и потретвам където са местата с източник на шум.