zloQQ написа:Аз нямах в предвид заигравката на светофара, Боби. Т’ва за опъването на ластици със 190 от двигател 1.2 срещу 3.0 просто ми е малко в сферата на комиксите. Както Иван каза, единия човек си кара, другия се дърпа, хахах.
Та за т’ва писах, че ми е малко, да не кажа, доста, нереално т’ва писание
![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Пресен и абсолютно реален случай от тая събота на немския аутобан а.к.а Герн@нана в посока "Майнбург"
В колата съм с жена ми и сестра ми. Карам си лежерно в лява лента със 140-150км/ч и изчаквам изпреварващи се пред мен Тирове, при което отзад ми се лепва хулигана на аутобана, а именно тъмно синьо Бьеиемвье е39 530Д, ако не се лъжа СА-регистрация ( ако случайно чете, разпознае се и не го е срам - може да се включи
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
).
Видимо показва на гаджето колко въри "бегачу" и ми присветва, за да го пусна. Естествено такива светулковци са ми любими и го пускам веднага, при което му се лепнах на задната броня, а пича натега колкото може (съдя по характерното изпушване като сръчкаш дизел) 140-150-160-170-180, а аз ще го бутна отзад.
В крайна сметка на 190 се дръпна в дясната лента, а аз казвам на жена ми, докато го подминаваме - "гледай внимателно, сега или рЕзко ще му звънне телефона или ще почне да си бърника по радиото уж да сменя станциите". И хоп като по часовник в момента, в който бяхме на прозорците готови да му видим физиономията на хубусника - той вдигна лявата си ръка с телефона си, прекривайки лицето си към нас, при което всички в шкодилака избухваме в бурен смях.
Дръпваме му 100 метра и гледам в огледалото О, чудо - баварката вече кара плахо и чинно в ДЯСНА лента. Явно заради важния разоговор по телефона ще да е. Изчаквам го и намалявам 130-120-110. Пича иде, ама еееееееедва еееедва и седи на разстояние зад мен. Вече не ще да ме изпревари. Така караме 1-2 минути и двамата в дясна лента със 110км/ч - аз пред него, той зад мен. Видя, че си правим явна гаргара с него и културно с мигач без светене, клаксони итн приоми лекичко се изнесе в лява лента и ни изпревари.
За негово нещастие, обаче точно в тоя момент отзад му се лепва руса мадама с черна Алфа 156 дизел РВ регистрация. И тая като го подпука, а аз карам на 2-3 коли след тях да гледам шоу. Та бавареца пак се изреза 150-160-170-180, а алфата ще му влезе в багажника. Видя, че и тука ще го дЕрат, та мина пак в дясна лента, алфата го изпревари, ние също го изпреварваме и в тоя момент ония явно му дойде в повече, че кой не го хвана на тая магистрала, само той не го опнА, та удари аварийки и влезна в бензиностанцията, която току наближавахме
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)