Ми то и мен мЪ йе срам бреzzankov написа:Ти си срам бре.hvp800 написа:Баничарка хлОпел приема ли се , или да търча за истинска колаbondo написа:Утре, (неофициална среща) жълт сектор на Ринг Мол от 21:30 ч.
Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
hvp800
Срещи в София
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Срещи в София
Комбото vs 2.0 tdi ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Срещи в София
Здравейте колеги,
тъй като до сега не съм идвал на срещи, днес ще има ли такава, ако да къде и в колко часа
Поздрави,
тъй като до сега не съм идвал на срещи, днес ще има ли такава, ако да къде и в колко часа
Поздрави,
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Срещи в София
21:30 подземният паркинг на Ринг мол, жълт сектор._v_ написа:Здравейте колеги,
Поздрави,
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Срещи в София
При възможност ще присъствам.
Благодаря.
Благодаря.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
Да Винчи, специално за теб - среща ще има.Vinci74 написа:Нищо не предлага Тошко, нито пък Бондо! Последния обеща SMS известяване за срещите, но ядец "Ну заяц погоди!"Sawyer написа:Тошко предлагал услуга SMS известяванеbobo80 написа:Ебаси снощи гледах тъпа телевизия до 2ч.
Да бях видял за срещата .
В интерес на истината гледах форума четвъртъка или петък около обяд за евентуална среща на мола, но не видях нищо иначе щях да дойда и аз.
Ако оставиш и телефонен номер може и да ти пиша по вайбър, поне когато аз видя
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Срещи в София
Аз, пък, за съжаление вероятно няма да успея да дойда. Ще звънна на добрягата, който ми прати телефонния си номер (той си знае кой е), ако ще идвам. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Срещи в София
Тошко още по обяд го излових да отива към Ринг мол,ама беше с Яриса.
Толкова се беше замислил,че хич не ме отрази на Бистришко шосе и Околовръстното посока ИКЕА.
Толкова се беше замислил,че хич не ме отрази на Бистришко шосе и Околовръстното посока ИКЕА.
-
Sec8200
Срещи в София
coverdale, бат Ники видях те
Точно след кръговото, но ми е забранено да споделям, че ще ме преименуват на Гестапото пак.
Твоята кола я познавам, но късно реагирах да свирна.
Твоята кола я познавам, но късно реагирах да свирна.
- zloQQ
- Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
- Обратна връзка:
Срещи в София
Аз ще си допивам антибиотиците и не съм за среща за съжаление! Ще чакам репортажа от Electric Brothes Racing Team или там, които "отбори" ще се класират ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Stuci
- Обратна връзка:
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Срещи в София
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Sec8200
Срещи в София
...няма да коментирам клипът по-горе, на всички е видно, че е подхвърлен материал, с цел схемичка за клипче... на дизел не му трябват добавки, fake news.
Много добра среща - някакси добри хора дойдоха с дизели за да ме подкрепят. Видяли, че сам сред TSI-та на предишни срещи и решили да дойдат - благодаря колеги дизелари!
Така се прави, не разни TSI схемички - лепенки, подхвърляния, подмятания, не чули, не видяли, не разбрали ... ужас!
Само да спомена - ние с 'бавните' дизели чакахме TSI отбора рейсъри Стуци и Бондьо 15 минути поне - аз, Jordito, black_kr, bobo80 ..После дойдоха TSI racing team Bondo & Stuci, Odo. Светльо дойде и той с дизелова кола в знак на солидарност
Както и да е - TSI,TDI - срещата беше много добра, добро лафче. Местихме се насам натам, но навън си беше много хлъзгаво та по водичка пихме без Гернански кафета. Културка отвсякъде, направо очудващо ...
Black_kr, Jordito - благодарим за подаръците още веднъж![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Много добра среща - някакси добри хора дойдоха с дизели за да ме подкрепят. Видяли, че сам сред TSI-та на предишни срещи и решили да дойдат - благодаря колеги дизелари!
Така се прави, не разни TSI схемички - лепенки, подхвърляния, подмятания, не чули, не видяли, не разбрали ... ужас!
Само да спомена - ние с 'бавните' дизели чакахме TSI отбора рейсъри Стуци и Бондьо 15 минути поне - аз, Jordito, black_kr, bobo80 ..После дойдоха TSI racing team Bondo & Stuci, Odo. Светльо дойде и той с дизелова кола в знак на солидарност
Както и да е - TSI,TDI - срещата беше много добра, добро лафче. Местихме се насам натам, но навън си беше много хлъзгаво та по водичка пихме без Гернански кафета. Културка отвсякъде, направо очудващо ...
Black_kr, Jordito - благодарим за подаръците още веднъж
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
По ред на номерата:
1. Прекрасна среща, много ясно! Но с хубави хора е лесно!
2. Имаме си "дилър" на аромати - колегата работи в Areon и ни зареди с ароматизатори. Мерси! Кара прекрасна Октавия 3 в правилния цвят и скоростна кутия (ДСГ), но много хубаво не е на хубаво, казал народът...та, дизел е
3. bondьо си има къстъм надпис vrs, но Тодор с красноречиво изпънат средняк оборва символиката:
4. Колите бяха мръсни:
5.Клипът...за няма "дим да ме няма" в буквалния смисъл
1. Прекрасна среща, много ясно! Но с хубави хора е лесно!
goAPR