Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
PRO написа:Само ще си загубиш времето и нервите. Потърси услугите на гарантиран сервиз.
ЕТ да се оправят с тях те са техен доверен сервиз,те ме заведоха там
И такива безхаберници не трябва да се оставят на равна земя,взимат маса пари,не може така
Моля се на господ да не се разболея, че напоследък се нагледох на всевъзможни неща. След три последователни боядисвания, не могат да докарат цвета, да не говорим, че след всяко следващо, още оакани неща. Набрал съм яко, няма свера в която да съм се допрял и да не виждам малоумщина. Дори одеве по тивито дава за БДЖ, а само като си представя колко държавни институции, предприятия, агенции и .... сори за спама, ама явно свястна боя е мисията невъзможна.
Колеги,направих една проба-грешка споделям за да не направите и вие същата!
Смениш тампоните на носачите с полиуретанови тампони на Powerflex,след 3дни започна цялата предница да пука и скърца,имаше и супер гадна вибрация по-таблото,волана!
Е от днес вече съм си с оригинални тампони и всичко това изчезна!
На предните втулките са опирали и става желязо с желязо много е"приятно"усещането!
IMG_20180213_105239.jpg
IMG_20180213_135224.jpg
Задните също!
IMG_20180213_135409.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.