Няма светлини спирачки ок1u2

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
начко

Шкода Новак

Гараж: Октавия 1u2

Мнение от начко »

Питам знае ли някой бушончето кое е,че преди разглобяване оттам е логично да се почне.Има малки и големи бушончета.И отделно само за тях ли е бушончето,друго всичко си работи по колата.Пишете и други възможни причини.Машинката при натиск на педала,на къде е за светлините?Трети стоп също не свети.Благодаря предварително на отзовалите се. [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Да не са кабели?
TSI Team
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

Мяшинката е слаба част. Направо я сменяй
Аватар
Mad___Max

Škoda Фен

Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision

Мнение от Mad___Max »

И според мен е заминала стопмашинката. Намира се при педала под таблото. Малко е неудобен достъпа, но за сметка на това се сменя бързо.
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

Номер 13.
10А.
Габаритни светлини имаш ли?
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

И аз съм на мнение да провери стоп-машинката!
Изображение
начко

Шкода Новак

Мнение от начко »

Габарити има.Ще видя бушончето,че тогаз ще дойде ред на стоп машинката.Лошо,че нямат означения тез бушончета на капака.Така така съм лепнал темата,а за отоплението на задното стъкло бушончето знае ли номера някой,че не работи и то.Дано не е прекъснато,че то работеше,а от доста време го няма.Благодаря!
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

№26
25А
При теб работата намирисва на скъсани кабели в гофрето на задния капак.
начко

Шкода Новак

Мнение от начко »

Няма да са скъсани кабели,защото номера свети,но така я купих,реотаните работели,но сега не!И както винаги,все не остава време за такива дреболийки,но стопспирачките не са дреболийки.Та ще я лепвам.Zzankov тез бушончета не са номерирани,но ги прегледах и всичко е читаво(10А),явно машинката ще да е.Пак благодаря за съветите и информацията.Предстои преглед и на бушона за реотаните.М/у другото реотаните често съм ги пробвал и не щат ако беше до кабели,все щеше да включат веднъж.Имах ауди на което се бяха прекъснали кабелите,разбрах ги защото работеха когато си поискаха,а при реотана не е включило един път.Както и да е ще видим и тях.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Почти 100% е машинката. За реотаните - виж буксите. Там е слабо място. Особено ако си даваш колата на автомивка и ти бършат задното стъкло със замах - удрят буксата и прекъсват понякога я кабел, я реотан. Успех!
начко

Шкода Новак

Мнение от начко »

Ето и резултата:След отваряне от любопитство за причината се оказа,дълго време окъсявала,направо издълбана клема на стопмашинката.Бях приготвил 20тачка,но [smilie=punish.gif] След коментар с приятел,да си купя нова,решението бе:направа на нова клема от месинг,което не е трудно и с голям мерак от негова страна :) ,защото не се знае на какъв боклук ще се попадне.И наистина след ровене в нета,доста от клемите на машинките бяха в диапазон до 0,6мм,при 0,8 на моята,която се оказа производство с колата,но няква измишльотина без марка.Относно реотаните отзад,най вероятно са прекъснати,защото всичко е ток.Още веднъж БЛАГОДАРЯ на отзовалите се! [smilie=thank_you2.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”