Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Pijomir, аз проблем да продължиш на "ти" нямам Повярвай ми, аз не си обичам по-малко колата, нищо, че е на 8 години. Ама изобщо не се шегувам с това. Грам. И мисля да си я карам в следващите 10. Щото се привързах към нея. Нищо не сменям аз. Освен мъжете, когато е нужно
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
Аз не твърдя, че трябва да "обичаш" по-малко колата си, защото не е нова, а че е трудно да намериш читава кола втора употреба и какво би ме и ме е накарало да избера новото.
Дай да се преместим в "правилната" тема, ако ще продължаваме темата.
Последно промяна от Pijomir на 09.12.2017, 22:18:33, променено общо 1 път.
Местим се! Само да добавя, че прекрасно те разбирам. Ти моята тема за моята Октавия, може би не си я чел. След 13 видяни и пробвани наживо коли, много добре знам колко е трудно да се намери читава на старо. Знам. Скачам в другата тема.
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
bondo написа:С риск да бъда оплют ,смятам,че фл рс е по-як...
Клоня към същото мнение. Ако беше в черно, 100% съм на същото мнение. Муцуната на колата е свалена оптически благодарение на променените линии на новата РС броня. Решетката е по-голяма, което също допринася за по-агресивен вид.
Собтвеникът на фейслифта е доста смел - паркирал е до pre-face vRS-ка. Така сравнението между двете коли е напълно непосредствено и гроз... "агресията", де, в муцуната на фейслифта направо боде очите. Как го пуснаха това на пазара не знам...