Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Благодарности на Маджо за тест драйва с "това чудо"
По-бързо ускорение не съм усещал в живота си.
Колата е брутална и според мен е най-бързия проект във форума.
Как можа да го кажеш това сега? Най-бързите форумни шкоди не са в София - това го знае всяко хлапе
Сега сериозно, Маджо ме е возил веднъж и напълних памперса от кеф. Колата беше брутална в предишния си вид, а сега не ми се мисли направо каква ракета е това чудо. Шапки долу за мерака и постигнатите резултати
Това е най-доброто което мога да постигна за сега. Колата е олекотена максимално, отзад няма седалки, гуми и т.н. и стрижа на 2 бара!
Понеже километража спира на 250 км/ч, по оборотомера като гледам сигурно е поне 270 км/ч
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Клипа го гледах 4 пъти сам, после викнах Ирина и заедно го гледахме още три пъти. Ма то тва по-хубаво от рожден ден, лятна ваканция и коледни бонуси заедно......
Маджо, за мене ти не си човек, ти си извънземен талант.
Днес отстраних един проблем, който се прояви миналата есен. Понякогя мотора заработваше на 3 цилиндъра. Оказа се дефектирал комутатор. Тези дни ще сменим левият тампон на мотора, че "леко" се е сцепил, а по нататък ще поръчам спортни тампони да държат мотора в коша
20180310_130638.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Това е от седене, Мадже. Казах ти го още когато спука маркуча. Решението също ти го казах - трябва да ми я даваш всяка седмица да я раздвижвам вместо теб и такива проблеми няма да имаш!