За името - не знам. На вас как ви идва по-лесно? Щото на български се чете буквално [ъбсест бай] и не за всеки е лесно. Някой предложи Одисея - подозирам, предвид моята истинска одисея с намирането на хубава кола.
Помощ при избор на Октавия Скаут
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
hpv800, мъжЪТ и той така смята, че съм се "побъркала окончателно", баща ми и той - "Ти с тия Шкоди няма ли да се спреш?"
, последвано от опулването от дъщерята на собственика днес (който е в чужбина и затова тя ми я показа) при думите, "дано това е моята кола, защото е 13-та поред, която гледам". "Ама...Вие сериозно ли?" Вече свикнах какво да гледам и ми трябваха 10 мин. да реша. А и дизела така сладко замърка, че просто нямаше какво да мисля.
За името - не знам. На вас как ви идва по-лесно? Щото на български се чете буквално [ъбсест бай] и не за всеки е лесно. Някой предложи Одисея - подозирам, предвид моята истинска одисея с намирането на хубава кола.
Но и "Обсебената" не беше лошо - вече няколко човека така се обръщат. Иначе съм просто Цвета 
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Сега се хванах да прочета темата.
Бая умуване е паднало хахах, но се пак се радвам, че имаме още едно 4х4 във форума.
Честито ! Много лачена изглежда и да ви слуша много. 4х4-то е уникална екстра.
))))
Бая умуване е паднало хахах, но се пак се радвам, че имаме още едно 4х4 във форума.
Честито ! Много лачена изглежда и да ви слуша много. 4х4-то е уникална екстра.
- Октавияна
Благодаря, uboy!!! Ще я покажа, когато я взема. Дано всичко да бъде наред. Темата стана огромна, да. Някой по-горе се пошегува, че "щяла да влезе в историята на форума". ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Бравос! И честито, Цвета от Банкя! Тръгна за пре-фейс Скаут, но и фейсово комби 4х4 не е лош избор! Ако не бях намерил моята, тази беше една от следващите планувани за проверка. С’а ще превземаш баира от центъра на Банкя без проблем 
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Я,каква интересна темичка се заформила тукаааа
Браво на колежката,и честито за разумната покупка!Със здраве да си я караш и дълго да й се радваш.Масълцето,на скоростите ,раздатката,халдекса+филтъра му и заден диф.задължително ги вкарвай в графика,за да си спокойна занапред!Поздравления
Браво на колежката,и честито за разумната покупка!Със здраве да си я караш и дълго да й се радваш.Масълцето,на скоростите ,раздатката,халдекса+филтъра му и заден диф.задължително ги вкарвай в графика,за да си спокойна занапред!Поздравления

Dieselgate Team member
- Октавияна
Ужас! КъртиzloQQ написа: Цвета от Банкя
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Честито за автомобила! По снимка - бонбон!ObsessedBySkoda87 написа:...въпросът е, колко време ще им трябва, за да ми...
Относно банката и кредита - при различните банки е различно, защото всеки кредит минава през съответния вътрешен орган на банката, компетентен да го одобри. Средно 2-3 дни, считано от подаване на искането за кредит и би трябвало да са по сметката ти.
goAPR
- Октавияна
Stuci, различни са условията, да. Но банката ще е УниКредит Булбанк. Работя с тях вече доста години. Теглила съм и друг път, но не такава безумно висока сума (за мен). Не са ми създавали неприятности засега. С вариант за предсрочно погасяване, колкото мога да си позволя, само на главницата - без наказателни лихви. Наистина се надявам да оживея следващите 10 години, че ме чака голям...еди-какво си. Само се моля, колата да е здрава и наистина да си струва. Щото джазът тепърва започва. Предполагам, че 5-6 раб. дни ще им стигнат.
- rgc
- Гараж: S - FABIA COMBI ELEGANS 1.9 SDI - 2003г.
Честито за колата и много безаварийни .
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Жена ми, ще ядеш и пиеш съвсем скороЖената на Нено написа:ти още ли не си са прибрал бе? Хаймана с хайманата ти!Бай Ненчо написа:ObsessedBySkoda87
Като я вземеш, поне на един събор да я покажеш и да не си помислиш да ни зарежеш сега, след покупката![]()
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Честито и от мен и много безаварийни километри. Колкото до банката - специално те са доста бързи и експедитивни

Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- Октавияна
Подадох заявлението вече, очаквам да ми се обадят. До ден-два максимум. Много ми се иска да си взема гадинката в събота! ![party2 [smilie=party2.gif]](./images/smilies/party2.gif)
![party2 [smilie=party2.gif]](./images/smilies/party2.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T