Помощ при избор на Октавия Скаут
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
-
kograman
Ако червената отговаря на 70% от написаното, си заслужава водене до сервиз да я погледнат.
Че не е скаут, голяма работа.Няма да се занинаваш с екзотични пластмаси.
Че не е скаут, голяма работа.Няма да се занинаваш с екзотични пластмаси.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
Добро утро! За бюджета и за желанията, да, изглежда подходяща. Поне на пръв поглед. Ако някой ми вдигне на обявения телефон днес, ще ида да я видя. Че съм наблизичко сега.
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
+1 и от мен. Аз също си мисля че дамата ще предпочете червенатаJORDITO написа:Цървена звезда е работата. Отговаря и на бюджет и на желания.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Още една червена, "нов внос", но понеже е бензин, има голяма вероятност да не е смазана от каране. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=4x81wd
- Октавияна
Благодаря отново на всички, че се включиха. И след този линк, който публикувах. В момента пътувам за Севлиево да я видя. Ще пиша с впечатления. Просто късмет, че тези почивни дни съм си на великотърновска земя, та ми е близко.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Ей голяма дискусия сте заформили тука. Аз лично винаги съм харесвал "различните" коли.... направих си голфа юби, имаме поло ама крос /едни пластмаси ма не е същото/... та напълно разбирам желанието за скаут, има "излъчване" по различно
Пожелавам успех с покупката на колежката а и , като гледам вие активно сте засегнали всички моменти.../вече като ми трябва бързо инфо ще се регна с женски профил
/
И тъй като утре ще гледам една октавия 1 2.0 бензин и голф 4 2.0 бензин но 4х4 горната обява ме заинтересува / доста над бюджета е но пък и мн по нова кола/
Идея за разходите по двигателя 2.0 бензин като обслужване и газ?
stefan L написа:Още една червена, бензин, има голяма вероятност да не е смазана от каране. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?t ... ink=4x81wd
И тъй като утре ще гледам една октавия 1 2.0 бензин и голф 4 2.0 бензин но 4х4 горната обява ме заинтересува / доста над бюджета е но пък и мн по нова кола/
Идея за разходите по двигателя 2.0 бензин като обслужване и газ?
Последно промяна от TheSaint на 14.10.2017, 13:31:02, променено общо 1 път.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Svetilio, още нямаш отговор, прави акаунт на жената да пита ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Темите на новите дами, много ми напомниха за сцена от "Смотаняци 2"
Най-интересното е към 1:42мин на заден план какво става
Темите на новите дами, много ми напомниха за сцена от "Смотаняци 2"
Най-интересното е към 1:42мин на заден план какво става
TSI Team
- Октавияна
Не съм се смяла така отдавна!
По принцип мразя форуми, фейсбук, но признавам, че тук ми е много весело и приятно.
Засегнали сме всички теми, защото аз много питам и обичам да съм наясно. Любопитна съм
Засегнали сме всички теми, защото аз много питам и обичам да съм наясно. Любопитна съм
- Октавияна
Така. Момчета, не знам, дали това ще бъде колата, но забелязах няколко дребни забележки. По-скоро са козметични. Снимала съм и няколко номера. Понеже не знаех, който точно трябваше.
Най-обща представа: добро състояние за годините. Копчалъците вътре работят. Пробвах я, двигателят запали веднага. Прилагам няколко снимки. Ще се радвам да споделите впечатления. Момчето гарантира, че няма течове и че всичко, описано в обявата, е реално сменено. Цената е твърда. Гумите наистина са съвсем нови.
Най-обща представа: добро състояние за годините. Копчалъците вътре работят. Пробвах я, двигателят запали веднага. Прилагам няколко снимки. Ще се радвам да споделите впечатления. Момчето гарантира, че няма течове и че всичко, описано в обявата, е реално сменено. Цената е твърда. Гумите наистина са съвсем нови.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Октавияна на 14.10.2017, 15:43:50, променено общо 1 път.
- Октавияна
Забравих да прикача и другите 2 снимки. Не съм я снимала отвън, снимките от обявата са реални. Номерът е същия, като гледам. Включете се, че ще се побъркам
![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Търси автовоза за Банкя :)TMBKE6..... ти е рамата на 3 от снимките. Дефектите са козметични. Мотора е BMM, за който стана дума назад, същия като на скаута.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Това е същият цвят, като мойта.
Много добре ще изглеждат една до друга. Само не забравяй обслужването, щото е същото, като при скаута. Медията определено трябва да смениш, ако е тази кола, която пусна линк. За това и от форума ще помагаме. Бай китаец прави топ изпълнения на добра цена и си набързо в "джаза". ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
https://m.mobile.bg/details/11507811758434269
Ей тука още една
За медия няма се претесняваш, баш ОЕМ китайска ще сложи бат Жорко, камера на задна и т.н
Ей тука още една
За медия няма се претесняваш, баш ОЕМ китайска ще сложи бат Жорко, камера на задна и т.н
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- rgc
- Гараж: S - FABIA COMBI ELEGANS 1.9 SDI - 2003г.
Císlo podvozku: TMBKE61Z278017873
Model: Octavia Comb.Elegance
OCT
Výrobní datum 02.10.2006 - Дата на производство
Modelový rok 2007 - модел, година
Prodejní typ 1Z5B4Y
Kód motoru BMM - мотор
Kód převodovky JLR - скор. кутия
Oznacení pohonu os 6S - 6 степ. ск. механична кутия .
Това са данните по шаси , ако при огледа всичко е наред , си заслужава , а ако и се спазарите за цената ще е добре , за по-следващото обслужване .
Model: Octavia Comb.Elegance
OCT
Výrobní datum 02.10.2006 - Дата на производство
Modelový rok 2007 - модел, година
Prodejní typ 1Z5B4Y
Kód motoru BMM - мотор
Kód převodovky JLR - скор. кутия
Oznacení pohonu os 6S - 6 степ. ск. механична кутия .
Това са данните по шаси , ако при огледа всичко е наред , си заслужава , а ако и се спазарите за цената ще е добре , за по-следващото обслужване .