![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Octavia RS FL 2017 TDI DSG - bobo80
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Колегата @bobo80, ако я покаже и на Сокола.... ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Бях писал преди време в темата за FL
оказах се прав. А и по улиците вече О3 дори не ми правят впечатление .. попродадоха доста ЕТ.
bobo80...честито,много да ви радва автомобила. За TSI не съжалявай изобщо щом си свикнал с дизели,няма какво да ти липсва ,колата върви страхотно,гори почти нищо за вървежа.
Не го слушай ТТодоров...аз смених rs tdi 4x4 с rs230 защото щяха да ми липсват оборотите на бензина,да вкараш стрелката на оборотомера в лютеницата...
А за облъчването на форума спор няма...приготви се за модове
но трябва да ти идва и от вътре
В началото по-леко с настъпването и те чакаме на форумна среща
Svetilio написа:подкрепям!zzankov написа:Аз мисля, че прекалявате вече.
Колегата над мен каза, като зачестят из улиците ще свикнете.
RS ката е ОК...аз дори ще си поръчам плафони за номера от FL да доближа малко визията![]()
Залагам бутилка Jack че до лятната сpеща ще има форумна RS FL!
оказах се прав. А и по улиците вече О3 дори не ми правят впечатление .. попродадоха доста ЕТ.
bobo80...честито,много да ви радва автомобила. За TSI не съжалявай изобщо щом си свикнал с дизели,няма какво да ти липсва ,колата върви страхотно,гори почти нищо за вървежа.
Не го слушай ТТодоров...аз смених rs tdi 4x4 с rs230 защото щяха да ми липсват оборотите на бензина,да вкараш стрелката на оборотомера в лютеницата...
А за облъчването на форума спор няма...приготви се за модове
В началото по-леко с настъпването и те чакаме на форумна среща
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Еми най-накрая сагата с оформяне на документи приключи. Взех я вчера в края на деня.
Направо съм влюбен. Колата е точно това ,което очаквах. Единствено ме е много яд за дето се вързах на жена ми да откажа стъкления таван ,че щяло да и пече на къдриците.
От магазина я закарах направо за затъмняване на стъкла и защитно фолио по фарове огледала и колонките между предна и задна врата. Няма да я мия два дни докато излезе влагата из под фолиото. Като я наточа ще пусна още снимки. За сега няколко само няколко бързи.
Направо съм влюбен. Колата е точно това ,което очаквах. Единствено ме е много яд за дето се вързах на жена ми да откажа стъкления таван ,че щяло да и пече на къдриците.
От магазина я закарах направо за затъмняване на стъкла и защитно фолио по фарове огледала и колонките между предна и задна врата. Няма да я мия два дни докато излезе влагата из под фолиото. Като я наточа ще пусна още снимки. За сега няколко само няколко бързи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:

GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Брутална работа. Честито официално, много безаварийни километри с РС-ката!
TSI Team
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Поздравления колега. Прекрасна е.
Очакваме я на някоя среща, да сравняваме с РСките, а защо не и на Соколски.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Очакваме я на някоя среща, да сравняваме с РСките, а защо не и на Соколски.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

- TheSaint
- Обратна връзка:
Честито. Ще те помоля за снимка на задно стъкло отвътре навън и впечатления от фолирането..това като имаш време. Сега се радвай.. тръпката в началото е голяма 
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Браво, колега!
Страхотна е в тази комбинация! Цветът много й приляга, осветлението на вратите в червено добавя още спортно усещане. Чакаме с нетърпение на живо да я видим
Само да те радва и да ви служи добре.Виж сега ... с жените така сме всички
не се къхари.
Веднага си почнал с подобренията, във форума ще си в свои води..
п.п. с какъв дизел планираш да я храниш?
Страхотна е в тази комбинация! Цветът много й приляга, осветлението на вратите в червено добавя още спортно усещане. Чакаме с нетърпение на живо да я видим
Само да те радва и да ви служи добре.Виж сега ... с жените така сме всички
Веднага си почнал с подобренията, във форума ще си в свои води..
п.п. с какъв дизел планираш да я храниш?
Последно промяна от Sec8200 на 10.06.2017, 12:42:23, променено общо 1 път.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Страшна е! 

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Sawyer
- Гараж: ///
Поздравления! Страшна е! 
Къде направи фолирането?
Къде направи фолирането?
- bobo80
Благодаря на всички.
Този път се възползвах от услугите на момчетата от "БУЛФОЛИО" кв. Горубляне.
Според мен се справиха без забележка. Стори ми се обаче малко скъпичко. Затъмняване стъкла и защитно фолио на предни фарове и колонки между вратите : 450 лв.
Ефекта е чудесен прави купето някак си притъмнено и уютно. Стария ми Рапид беше с фабрично затъмнени стъкла ,които стояха тъмни само от вън , от вътре като с обикновени стъкла.
На първата снимка с изцяло вдигнато стъкло. На втората и третата съответно с полу и изцяло свалено стъкло
Този път се възползвах от услугите на момчетата от "БУЛФОЛИО" кв. Горубляне.
Според мен се справиха без забележка. Стори ми се обаче малко скъпичко. Затъмняване стъкла и защитно фолио на предни фарове и колонки между вратите : 450 лв.
Ефекта е чудесен прави купето някак си притъмнено и уютно. Стария ми Рапид беше с фабрично затъмнени стъкла ,които стояха тъмни само от вън , от вътре като с обикновени стъкла.
На първата снимка с изцяло вдигнато стъкло. На втората и третата съответно с полу и изцяло свалено стъкло
- TheSaint
- Обратна връзка:
Супер.и аз обмислям такъв вариянт че с тъмните цветове става страшно лятото вътре,само не искам да стане твърде тъмна отвън...да се вижда стъкло все пак Колко % е при теб фолиото?
А Боби работи качествено, правил съм 3 коли при него,никакви проблеми. Едната вече стана на 7-8 год с фолио мисля,
А Боби работи качествено, правил съм 3 коли при него,никакви проблеми. Едната вече стана на 7-8 год с фолио мисля,

- aleksander
- Гараж: Audi A4 3.0 quattro
Renault Megane Coach F7R...
Колега колата ти е уникална,честито и със здраве да си я караш. ![good [smilie=good.gif]](./images/smilies/good.gif)
- bobo80
Днес направих първа автомивка и се заиграх с перманентно покритие за боята.
Голяма врътня. Ефекта обаче е повече от задоволителен. Цвета стана направо друг. Колата свети. За съжаление на снимки няма как да се хване разлика.
Голяма врътня. Ефекта обаче е повече от задоволителен. Цвета стана направо друг. Колата свети. За съжаление на снимки няма как да се хване разлика.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T