Revo - ... SerIAL PORT SWITCH (SPS)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Значи да разбирам, че вие карате с настройка за 95 ? И намирате ли разлика между финните настройки? Иначе е готино измислена джаджа. 
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Аз карам с 98 настройки, защото АПР нямат възможност за смяна на режимите.
Или 95 слагам или 98. 15-16 к.с. дават като разлика в сайта си между картите.
Мога да отида в Овърдрайв да ми флашнат другата карта, но това ще го пробвам ако и сега с адаптирания уейстгейт прави овърбуустове. За момента не мога да я накарам да го направи, но ще видим като стане студено.
Имат на РСдве АПР такава смяна на картите чрез темпомата мисля.
Рево имат такава магия за нашите.
Искрен си взе , Милчо не си взе, а Самуил не можел да я ползва.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Дано си се справил с проблема. Обаче за мен е непонятно и разочароващо защо Овърдрайв са те оставили да се спасяваш сам с този казус. По принцип големи ги вадят а дефакто...Да не е милиони тоя ОДИС ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Ами към 20 бона е целия комплект...
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
20 - 30к.лв. няма значение. Важното е клиента да е доволен и да получи това за което си е платил една чанта пари. Пък ако толкова са я закъсали и нямат кеш за тази инвестиция, мапера им да се грабне и да иде в ЕТ да му го адаптират там на цена за 1 час ставка. Варианти има, само да искаш. Макар че доколкото четох изобщо не са знели, че това трябва да се направи
Което е по лошото в случая.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Тоше,одис мога да имам утре на моя комп и да си работи.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- skodko
- Обратна връзка:
Аз говоря за оригинал лицензиран, пълен комплект с измервателна кутия, ампер клещи и т.н. То има и реплики за 200 лв уж последна версия, ма са малко далеч от тази, с която работя аз в момента.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
То е официален софт. Всички ЕТ го имат.
GUNTER SERVICE

- skodko
- Обратна връзка:
Всички ваг като цяло... И не ни дават да работим със стара версия на програмата, ако е излязъл ъпдейт трябва да го направя и тогава да закачам колата, иначе не може.