Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте колеги, имам регистрация отдавна, но чак сега се осмелих да пусна тема.... тааа искам да си снижа малко октавийката. В момента е на 17 с гуми 215/55, питането ми е какви пружини да сложа за да мога да си я товаря както сега с 5 човека и багаж и да не кляка. Обръщам се към вас като хора с опит ! Надявам се, че някой колега с комби ще може да ми бъде полезен... ааа да забравих да кажа предложиха ми за 100 лв. 4 броя регулируеми амортисьора ( койлове ), но са от лифтбек, предполагам че няма да паснат на комбито, но да попитам вас гуру-тата какво мислите?
Мерси за вниманието.
П.С. ето го шкодилака
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Няма как да не кляка с 5 човека и багаж , но ако я сваляш недей да прекаляваш - 30/30 е оптималния вариант според мен . Моята е комби 4х4 и сложих окачване комплект пружини и амортесьори "Lowtec" 30мм/30мм , возията не е адски твърда , запазва се донякъде комфорта , като цяло съм доволен .
Аз не искам да я смъквам в земята, идеята ми е да се обере малко тоя ГАП от 4 пръста в момента да стане 1-2, демек да се смъкне с 25-30 мм. нааааай-много.... и да мога пак така да си я товаря без да ролвам калници и т.н.
И моята долу горе толкова висока беше,смених само пружините с Eibach pro kit 20/10 ,и сега вече ми харесва!Незнам дали има снимки като е висока да видиш как беше преди,сега ти качвам след смяната на пружините
Ето това е резултата!
FB_IMG_1491848292777.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Така като я гледам си мисля, ще има пакет лоши пътища, защото е много висока, ако разбира се не е 4х4. Съвета ми е да пишеш на Архимадрид Дионисий едно Л.С Заприхождаваш си едни Eibach и си ток
Снимките са правени с картоф , иначе разстоянието отпред и отзад е 4 пръста... А иначе рс-ови пружини само нови ли има или могат да изпаднат 2рс ръка отнякъде...