Засега изглежда,че срещата остава за 13-ти Юни, Събота в 18:00 часа. Тагвам всички, които са се писали тук, че са навити, за събиранката и нека горе долу се преброим.
Иначе за място предлагам Пивоварница Frik&S : https://maps.app.goo.gl/c89RUCkWmNV1LnAr8 . Има паркинг, който иска да дойде с колата. Има за ядене, за пиене.
@peyopetrishki , @nasmen , @spaldingrs , @Superb_dreamer , @YoKK , @ЦецоNOL , @BlackPearl , @SilverBullet .
Срещи в Пловдив
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
Срещи в Пловдив

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ RAMAIR ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI▪️ EIBACH
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
- nasmen
- Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC
Срещи в Пловдив
Аз ще съм на линия ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Срещи в Пловдив
Аз ще ви пратя поздрави от Гърция! ![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Срещи в Пловдив
Аз съм на линия пък в Гърция от 17-ти 
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.