Каросерийни ремонти в Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
tinchev54
Здравейте,
Не открих актуално инфо по темата, затова правя нова тема. Ако има, може да я изтриете. Скоро оставих колата за ремонт на калник и броня по Каско в Еуратек Дружба и сега виждам на приложението, че колата изобщо не е при тях а на друго място. Каросерийните ремонти не се ли правят при тях?
Какво да очаквам? Справят ли се добре с боята?
Не открих актуално инфо по темата, затова правя нова тема. Ако има, може да я изтриете. Скоро оставих колата за ремонт на калник и броня по Каско в Еуратек Дружба и сега виждам на приложението, че колата изобщо не е при тях а на друго място. Каросерийните ремонти не се ли правят при тях?
Какво да очаквам? Справят ли се добре с боята?
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
А къде са я закарали? Вероятно в ТДК сервиз в Обеля или във Ветек в Надежда.
Аз за други техни подизпълнители за София не знам.
Аз за други техни подизпълнители за София не знам.
-
tinchev54
- FaKeR
Ха, явно ЕТ Дружба работят с други сервизи. Цитираните от мен работят с ЕТ Надежда със сигурност, явно всяко представителство само си решава с кого да работи, не е централизирано.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Зуумнах малко и колата ти най-вероятно е в Автосервиз P&R-6. Виж тази тема съвсем наскоро бях в същото положение, като теб но във Варна viewtopic.php?t=101&start=2055. В крайна сметка боята я направиха при сглобяването си оставиха ръцете. Поне MySkoda върши работа.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
В темата "Еуратек" е дискутирано многократно, че колите се правят от външни подизпълнители.
- albertf
- Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI
Здравейте, търся мнение за каросерийни ремеонти в ЕТ Пловдив? Вчера говорих по телефона със сервиза и казаха, че Понеделник до обяд събират колите и Петък (или по-рано) колите са готови за вземане.
Има ли колеги, които са ползвали услугите на ЕТ Пловдив за каросериини ремонти и по-конкретно боя на детайли по автокаско? Кой/кои подизпълнителни ползват?
Всеки отзив ще ми бъде полезен, тъй като за първи път ми се налага да правя подобен ремонт на детайли на гаранционен автомобил.
Има ли колеги, които са ползвали услугите на ЕТ Пловдив за каросериини ремонти и по-конкретно боя на детайли по автокаско? Кой/кои подизпълнителни ползват?
Всеки отзив ще ми бъде полезен, тъй като за първи път ми се налага да правя подобен ремонт на детайли на гаранционен автомобил.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Здравей, аз съм ползвал такива услуги септември миналата година. Записаният ден ми беше понеделник, че ми бяха казали 4-5 дни. Имах преден ляв калник за смяна с веждата, както и двете врати като лявата е разглобявана, че ръба в долната част беше за възстановяване. По приложението видях, че колата се прави в сервиз "Калоферов" - пътят за Бресник. Колата в четвъртък на обед, се "движеше" към ЕТ. Принципно можеше и в четвъртък да я взема, но исках да ми проверят някои неща и остана за петък. Изключително съм доволен от свършената работа.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Февруари месец на мен също ми боядисаха задната броня. Нямам представа къде точно ги правят, но оставих колата вторник и я взех петък.albertf написа: 07.04.2026, 10:04:00 Има ли колеги, които са ползвали услугите на ЕТ Пловдив за каросериини ремонти и по-конкретно боя на детайли по автокаско? Кой/кои подизпълнителни ползват?
Никакви забележки нямам откъм работа, доволен съм.
-
tinchev54
Пак ми предстои да "оправя" няколко визуални забележки. Кой от двата сервиза препоръчвате? Подизпълнителите на Надежда или на Дружба са по-добри? Също имам и предно стъкло за смяна, тъй като ме удари камък на магистралата и се спука точно в центъра. Предстои да го заведа, защото е прясно (буквално вчера го спуках и затова питам за информация), но в кой от двата сервиза препоръчвате да го сменя? Надежда или Дружба?
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
А Вие кой препоръчвате като вече минал по веригата ? Че така малко имам нужда питам, оправям си проблема всичко точно , като имам нужда ще питам пак...
-
tinchev54
Ами аз от ремонта в дружбенския подизпълнител не съм доволен (не знам как се казва и къде е била), минало е година и половина някъде и се надраска лака в сравнение с останалата част от колата. Възможно е и защото останалата част е с керамика (и тази беше преди да ме блъснат и да се наложи пребоядисване на заден ляв калник). Може и да е нажулено от слизане/качване в гаража, тъй като е тясно и често се отърквам с дрехите, но пак съм го завел като щета.
Питам конкретно за прозореца има ли значение кой сервиз ще избера? И този ремонт ли се прави от подизпълнители? Реално правят ли изобщо нещо в Еуратек или всичко е аутсорснато и само сменят масла?
Питам конкретно за прозореца има ли значение кой сервиз ще избера? И този ремонт ли се прави от подизпълнители? Реално правят ли изобщо нещо в Еуратек или всичко е аутсорснато и само сменят масла?
- FaKeR
Според мен за гаранционни (или такива с клауза доверен сервиз) автомобили те правят механиката, подизпълнителие правят тенекиите и боята.
- albertf
- Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI
Миналата седмица оставих колата си - О4 за боя на 3 детайла в ЕТ Пловдив Карловско шосе. В Петък получих колата си с множество забележки:
- Предна броня, забележките са едни малки прашинки по боята, които са релефни и са като наслоена боя на едно място. Приемчикът, който прие колата, каза, че ще се обади за нов час и да оставя колата отново.
- Пластмасова лайсна на предна броня, имаше драскотини. Драскотините са си там, все е едно не са ги пипали. Приемчикът, каза, че нещо са нагрявали, но явно не са успели да премахнат драскотините. Каза, че ще поръчат нова лайсна за тяхна сметка.
- Пасажерска дръжка, имаше ожулено от отворена врата в моята дръжка. Драскотината е премахната, но се е появила друга бяла точка по дръжката. Приемчикът вдига рамене и каза, че с полиране ще я оправят...
Не съм доволен от услугата. Колата е правена в сервиз "Калоферов" - остави ли са си ръцете на автомобил, който до момента не беше влизал в сервиз, освен за обслужване.
Не знам какво да правя сега и как да очаквам да отстранят забележките по "новобоядисаните" детайли ... Очаквам да се обадят и да дадат повече информация.
Примчикът не искаше да подписваме приемно-предавателен протокол, докато не отстранят забележките. Помолих да подпишем такъв протокол и вътре да впишем забележките по ремонтираните детайли. Подписахме и сега чакам ...
Има ли други колеги, които при приемането на автомобила си са констатирали забележки и какви бяха последващите ви действия?
Неудобството при мен, е че пътувам от село около Пазарджик до Пловдив. Ако поискам заместващ автомобил докато отстраняват забележките, дали ще ми откажат?![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
- Предна броня, забележките са едни малки прашинки по боята, които са релефни и са като наслоена боя на едно място. Приемчикът, който прие колата, каза, че ще се обади за нов час и да оставя колата отново.
- Пластмасова лайсна на предна броня, имаше драскотини. Драскотините са си там, все е едно не са ги пипали. Приемчикът, каза, че нещо са нагрявали, но явно не са успели да премахнат драскотините. Каза, че ще поръчат нова лайсна за тяхна сметка.
- Пасажерска дръжка, имаше ожулено от отворена врата в моята дръжка. Драскотината е премахната, но се е появила друга бяла точка по дръжката. Приемчикът вдига рамене и каза, че с полиране ще я оправят...
Не съм доволен от услугата. Колата е правена в сервиз "Калоферов" - остави ли са си ръцете на автомобил, който до момента не беше влизал в сервиз, освен за обслужване.
Не знам какво да правя сега и как да очаквам да отстранят забележките по "новобоядисаните" детайли ... Очаквам да се обадят и да дадат повече информация.
Примчикът не искаше да подписваме приемно-предавателен протокол, докато не отстранят забележките. Помолих да подпишем такъв протокол и вътре да впишем забележките по ремонтираните детайли. Подписахме и сега чакам ...
Има ли други колеги, които при приемането на автомобила си са констатирали забележки и какви бяха последващите ви действия?
Неудобството при мен, е че пътувам от село около Пазарджик до Пловдив. Ако поискам заместващ автомобил докато отстраняват забележките, дали ще ми откажат?
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @albertf - Голяма резил. Ей за това изтръпвам като чуя Български Авто-Бояджия. Ако изобщо предлагат заместващ Автомобил, ще искат заплащане..
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.