Щори/сенници за задни врати
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
edisonov
Ок, благодаря. Писах им да видим какво ще предложат.
- Mirko
- Гараж: Шкода Октавия 2006
- Обратна връзка:
https://epc.net.pl/solcar/en/16-skoda-u ... sun-shades аз си поръчах от този сайт и съм много доволен, захващането е с кукички и както беше написал по-напред държат на каране на отворен прозорец,на здрава рамка са и са лесни за монтаж и демонтаж
-
edisonov
А добре ли пасват и сучайно да имате снимки от вътре? При тези от Англия е сложно с доставката, макар че ми изглеждат най-добре. Тези с магнитите не ми отговарят, а другите нямат за моята кола. Тези гледам, че са от Полша и явно имат доставка до БГ, която ако не е тайна колко излезе? Също ми изглеждат подобни на тези от Англия. Така ли е?
- Mirko
- Обратна връзка:
За съжаление сега съм ги махнал но се вижда от вътре на вън а съм и с фолио,беше групова поръчка за към 200 евро та беше безплатна доставката, сега го пробвах 19 евро ми дава доставката до адрес
-
edisonov
Ок, благодаря за инфото. Намерих вариант за поръчка на тези от Англия чрез познати и може би ще се спра на тях.
- Mirko
- Обратна връзка:
Като им гледам снимките са като мойте, според мен ще останеш доволенedisonov написа: 08.05.2026, 22:19:29 Ок, благодаря за инфото. Намерих вариант за поръчка на тези от Англия чрез познати и може би ще се спра на тях.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Аз взех такива от колегата Sev. Той ги е поръчвал от там. Супер са щорите. Мои снимки нямам, но качвам тези от обявата му.
Ето ги:

Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
-
edisonov
Благодаря за снимките! Два въпроса- лентата по средата на багажника не дразни ли като се гледа назад и понеже не се виждат щорите на прозорците на комбито там добре ли пасват и също ли са с кукички?
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Честно казано, отначало ме дразнеше лентата, но свикнах.
Взех ги от Карок 1 за ФЛ-та, с кукички са и паснаха повече от добре.
Взех ги от Карок 1 за ФЛ-та, с кукички са и паснаха повече от добре.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Мен пък ме дразни много, очите ми все там бяха и ги махнах от петото стъкло... Колегата @STOPSKI , с когото си ги поръчахме пък, кара с тях. Каза, че не го дразнело. Нашите са също от carshades, но за Октавия 3.edisonov написа: 10.05.2026, 09:04:08 Благодаря за снимките! Два въпроса- лентата по средата на багажника не дразни ли като се гледа назад и понеже не се виждат щорите на прозорците на комбито там добре ли пасват и също ли са с кукички?
-
edisonov
Поръчах и аз на carshades, но през някакъв немски сайт защото имаха доставка до БГ за разлика от производителя в Англия. Комплект щори за Голф 8.5 комби за задните врати, прорците на комбито и багажника 99,90 евро + доставка 19,80 евро общо 118,80 еввро и до края на седмицата трябва да са тук. Ако ме дразни лентата на багажника няма да я слагам тази щора и аз. Принципно исках само за вратите и прозорзите на комбито заради децата, но имат комплекти или само за вратите или пълен комплект с разлика от 35 евро и предпочетох пълния пакет. В допълнение колата си има фабрично затъмнени стъкла, но явно не е достатъчно и децата мрънкат когато слънцето пече доректно, та затова ще дозатъмня с щорите.
Като дойдат и ги монтирам ще кажа как са към днешна дата.
Като дойдат и ги монтирам ще кажа как са към днешна дата.
- Superb_dreamer
- Гараж: Superb III Style FL 150hp DSG7
Звънях,писах обаче от teokotbg.com няма и помен,утре ще бъда по-насроятелен и ако има резултат ще пиша!Lup40 написа: 07.05.2026, 17:50:45 Аз съм ползвал от https://trokotbg.com/bg_bg/ и https://nastarta-shop.com/?s=%D1%89%D0% ... pe=product
Взимал съм за Октавия 2 комби и Супърб 2 и 3 седан, като за Супърбите съм си взимал и за предните врати. Разликата между едните и другите е само в захващането. Едните са с кукички, а другите с магнити. Поръчват се и се изработват за конкретния модел, ако ги нямат на склад, поне когато аз поръчвах беше така. Доставката беше около месец, ако не до няколко дни когато са налични. Смея да кажа, че съм много доволен.
Зарибих се по тяхните щорички пък да видим какво ще стане
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
-
edisonov
Аз също им писах и отговор не получих. Затова поръчах английските.
- Superb_dreamer
- Гараж: Superb III Style FL 150hp DSG7
Свързах се трудно с тях, казаха че имат проблем с логистиката и да се чуем след около 2 седмици.edisonov написа: 14.05.2026, 16:37:14 Аз също им писах и отговор не получих. Затова поръчах английските.
- Lup40
- Гараж: Skoda Superb 3
В интерес на истината точно трудната комуникация и логистичните им проблеми ме насочиха към другия сайт и приключих с Трокот. От НаСтартаШоп ми обясниха, че вноса им ще се забави, но веднага ще ми се обадят когато разрешат проблема. Така и стана и след няколко месеца си получих пълния комплект от 5 щори за всички стъкла. Тогава ми казаха (в началото на 2023 г.), че са възобновили доставките и са заредили доста щори за повечето модели коли на склад. До колкото помня и двата сайта внасят от Украйна или Русия и заради ситуацията там са тези пробеми. При едните има проблем с доставките, при другите, през трети страни опитват да вкарат стока в България, което доста бави и затруднява цялата операция. Надявам се да си оправят нещата, защото според мен тоя модел щори са добри и вършат работа. Аз също гледах от Англия, но точно заради линията на задния прозорец се отказах. Сещам се, че преди време имаше и в Капочек такива щори, но не предлагаха за предните стъкла. Има и в ЕТ, но цената май е доста сериозна. Тук също предлагат щори https://skoda-chasti.shop/index.php?rou ... ct_id=7006 Номера отговаря на този в ЕТ и се намира лесно в търсачката ми за части и аксесоари.