Зддравейте колеги!
Притежавам Skoda Kodiaq II 2.0 TDI (193 кс/142 kW) 4x4 DSG 2024 от 21.11.2024 г.
До сега автопилота работеше както трябва, от скоро ми направи впечатление, че автопилота реагира на всички знаци с ограничение на скоростта, вчера ходих до София и по магистралата реагира даже на знаците с ограничение на скоростта при хлъзгав път, заледено, мъгла и т.н., колата намаля сама скоростта. Функцията „Ограничение на скоростта“ е изключена, проверих в настройките, всичко е нормално. Скоро ми излязоха две актуализации и аз им дадох „ОК“, да не би да е от тях. Вчера се видях в чудо по магистралата, постоянно да задавам скорост.
Някой ако може да помогне. Предварително Благодаря!
Круиз контрол
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
slavov1809
- Гараж: Шкода Кодиак 2,0 TDI / 142 kW / 193 к.с., 7DSG, 4x4 , 2024 г.
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Круиз контрол
Влизаш в менюто с асистенти - АСС и там имаш най-вероятно две опции. Едната е следене и адаптация на знаците, другата е следене на пътя. Нещо подобно бяха. Изключваш ги и двете ако искаш - първата спрямо знаците те ограничава, втората знае, че идва кръгово или завой и пак намалява сама.
-
slavov1809
Круиз контрол
Реакция спрямо разрешена скорост.
Реакция спрямо трасе.
Нали е това?
Реакция спрямо трасе.
Нали е това?
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Круиз контрол
Точно това са.
-
slavov1809
Круиз контрол
Благодаря много Колега, всичко е точно, изпробвах я! Много често шофирам на автопилот.
Сигурно като съм разглеждал менютата съм го включил. До сега ми реагираше само на завоите.
Още един път Много Благодаря!
Сигурно като съм разглеждал менютата съм го включил. До сега ми реагираше само на завоите.
Още един път Много Благодаря!